szoguun 1 568 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wiek:15Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:2-7Doświadczenie na podobnym stanowisku:żadne Dlaczego akurat Ty?:Dlatego że chcę się zająć poddziałem który zaproponowałem ponieważ mam konsolę dokładnie PS3 i mogę pomóc graczom w różnych sprawach Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:Na pewno polecić osobą niektóre gry na PS3 jak i nawet na Xbox360 ;P i pomóc w problemach różnego rodzaju Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY)Gry na Konsole Co najmniej 2 dni spędzone na forum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej dwóch tygodni + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) - proszę nie odrzucać podania przez ten podpunkt bo niedługo zdejmuje warna a mi bardzo zależy żeby prowadzić swój poddział Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji -/+ Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpracuj WARNA! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi