JayMcKenzie 393 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nick na forum: JayMcKenzieWiek: W grudniu 16Staż na Forum: Od 19.01 (Blisko 26d online)Znajomość Regulaminów: Bardzo dobraCzas jaki możesz poświecić na forum: Na forum jestem codziennie po kilka hZnajomość funkcji Moderatora: Tutaj nie będę kłamać, muszę się nauczyć, lecz obiecuję, że nie zajmie mi to dużo czasu Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Na forum może nie jestem zbyt długo, lecz na pewno jestem rozpoznawalny. Wypowiadam się we wszystkich "gorących" tematach, jestem aktywny w życiu forum.Masz jakieś pomysły na rowzówj sieci?: Jak na razie nie, ale z czasem na pewno coś przyjdzie do głowy Co najmniej 20 dni spędzonych na froum ++ Przynajmniej 200 postów napisanych na forum ++ Konto na forum powyżej 4 miesięcy ++ Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat + Chęć pomagania innym użytkownikom ++ Czyste konto (Brak warnów) ++ Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum ++ Dobra znajomość regulaminów forum ++ Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji ++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 oh, Jay to jasne, ze na tak xd Lubiany, szanowny, dosc dlugo z nami xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 jestem na tak+ bardzo aktywny + brakuje moderatorów + jest dosyć długo na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Mimo mlodego wieku mam o Jay'u bardzo dobre zdanie. Chlopak lubiany na sieci, bezkonfliktowy ( to ostatnio wazne ) . Duzo siedzi na forum , pisze posty i latwo lapie kontakt z reszta. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 W dniu 24.08.2014 o 22:16, Damian? NL/PL napisał(a): Chlopak lubiany na sieci, Ciekawe kto go lubi? Hee... Co do podania, jestem na TAK. Na forum jest dość aktywny, jest z nami długo, pomocny, może troszkę głupi, ale tam... Można przymknąć na to oko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 948 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. DWA TYGODNIE! Chyba nie muszę tłumaczyć zasad Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi