JayMcKenzie 393 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nick na forum: JayMcKenzieWiek: W grudniu 16Staż na Forum: Od 19.01 (Blisko 26d online)Znajomość Regulaminów: Bardzo dobraCzas jaki możesz poświecić na forum: Na forum jestem codziennie po kilka hZnajomość funkcji Moderatora: Tutaj nie będę kłamać, muszę się nauczyć, lecz obiecuję, że nie zajmie mi to dużo czasu Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Na forum może nie jestem zbyt długo, lecz na pewno jestem rozpoznawalny. Wypowiadam się we wszystkich "gorących" tematach, jestem aktywny w życiu forum.Masz jakieś pomysły na rowzówj sieci?: Jak na razie nie, ale z czasem na pewno coś przyjdzie do głowy Co najmniej 20 dni spędzonych na froum ++ Przynajmniej 200 postów napisanych na forum ++ Konto na forum powyżej 4 miesięcy ++ Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat + Chęć pomagania innym użytkownikom ++ Czyste konto (Brak warnów) ++ Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum ++ Dobra znajomość regulaminów forum ++ Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji ++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 oh, Jay to jasne, ze na tak xd Lubiany, szanowny, dosc dlugo z nami xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 jestem na tak+ bardzo aktywny + brakuje moderatorów + jest dosyć długo na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Mimo mlodego wieku mam o Jay'u bardzo dobre zdanie. Chlopak lubiany na sieci, bezkonfliktowy ( to ostatnio wazne ) . Duzo siedzi na forum , pisze posty i latwo lapie kontakt z reszta. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Chlopak lubiany na sieci, Ciekawe kto go lubi? Hee... Co do podania, jestem na TAK. Na forum jest dość aktywny, jest z nami długo, pomocny, może troszkę głupi, ale tam... Można przymknąć na to oko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. DWA TYGODNIE! Chyba nie muszę tłumaczyć zasad Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi