TheGumiS 237 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Imię: MarcinWiek: w grudniu 15 **Kontakt: GG 42812526/PWTwój nick na TS3: TheGumiSDlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jak siedzę na serwerze zbytnio adminów nie widzę, ale możliwe że to przejściowe ale chcę odwalać za innych robote bo i tak nic nie mam robić :CKontakt z administracją: (w skali 1-10): 7 ?Ile czasu spędzasz na TS3: Dużo , Wstaje i ide odrazu na forum, ts3 i.Czy posiadasz admina na innym TS3?: NieZnajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Wiem co to Identintes xD 6-8Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: W miarę xDPosiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak ~Minimum 16 lat - ;c~ Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 +~ Wysoki poziom kultury osobistej +~ 14 dniowe konto na forum +~ Sprawny mikrofon +~ Staż na TS3 +~ Aktywność na forum minimum 15h +~ 35 sensownych postów + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Na obecna chwile ilość adminów wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi