Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 To moja pierwsza praca, więc proszę o wszelką krytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 dziwne tło jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie wiem jak te tło opisać :/jest po prostu " fuj " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Krytykę powiadasz? Więc jak dla mnie to jest... no wiesz już sama co. Tło jest złej jakości, byle jakie, nawet nie wiem co to przypomina. Render nie jest wtopiony. Zero teksturek, efektu, tylko po prostu wkleiłaś postać na tło. Jakość jest masakryczna ;< Jak już się bierzesz za grafikę to czytaj dużo tutoriali.Pozdrawiam :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi