SereG 27 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 1. Nick: Haq~2. Imię: Kamil3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7-8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Mam mikrofon, ale wejście w kompie jest wyrwane. Jak naprawie to tak,6. Składka(Tak/Nie): Jak będzie mocno potrzebne to tak.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Haq~/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Kamil. Mieszkam na wsi niedaleko Białegostoku. Mam 15 lat i od września idę do 3 klasy gimnazjum. Chciałbym zostać adminem bo jak gram to nie zawsze jest admin i chciałbym wypełnić te luki. Mam już doświadczenie, bo miałem admina na tej sieci ale straciłem z powodu przerwy w grze.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:110592810. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Około 3h dziennie jak się zacznie szkoła a teraz więcej.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Weekend i do końca wakacji gram różnie, przez cały dzień z przerwami. W dni robocze gram okolo 16 i pozniej po 20 lub 19. Zależy od ilości nauki.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Nie pamiętam dokładnie ale około 5 lat z przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Na obecną chwilę adminów jest moim zdaniem wręcz za dużo, jesteś ogarniętą osobą ale jak na razie rekrutacja powinna być zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Rekrutacja OFF Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi