Skocz do zawartości

skarga na niby admina ajmi....0

l4l4

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: B][_, 4 ][_, 4C

2.Nick admina/gracza który zawinił: ajmi
3.Admin/Gracz : gracz
4.Data i godzina: 2014-08-25 godzina 16
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): w konsoli nie moge znalesc gdyz mapa sie zmienila i konsole wyczyscila:p ale tak bylo byc moze to bd widac na hltv nie wiem. ale powinno byc widac. i ciezko jest w konsoli znalesc co kolwiek gdyz serwer generuje bindy a dokladniej to chyba neobans generuje ale z tego ci mi wiadomo tak dzieje sie tylko u osob posiadajacych steam:)
6.Opis sytuacji:Witam, skladam skarge na tego admina poniewaz daje bany za byle obraze chodz to jest zrozumiele ale bez przesady za nazwanie kogos dupa lub cos podobnego za jakas blachostke typ dostaje bana na 1 dzien w tym ja tez.
Lecz teraz skladam skarge, poniewaz doszlo do tego ze on obrazac moze i zadnych konsekwencji nie ma a jesli ktos cos powie dostaje bana czy to jest fear? Apeluje o wyłaczenie tego gracza z grona adminowskiego.
Czekam na odzew aktualnie mam bana za to ze wyrazilem swoje zdanie.
A i bylo to na mapie bodajże de_mirage

Kazdy odbiera obraze inaczej, dla mnie to jest obraza ale nie banuje za takie cos na tyle tylko pisze zeby zachowywal sie podczas gry a gdy to nic nie daje kick albo ban. Na 1 dzien daje gdy ktos jedzie po rodzicach albo juz naprawde przeklina ostro, mimo ostrzezenia.

tutaj takie rzeczy miejsca nie mialy zadnych pojazdow nic nie bylo to cos strasznego. Ale mi tu bardziej chodzi o to ze on obrazac moze a innych za to kara. Prosze o popatrzenie na hltv. a ban przeciez minie:) a moze z czasem zacznie za takei rzeczy permy walic kto wie:)

Nikt nie wyłączy go z grona adminów tak jakbyś chciał. Był już gorący temat w sprawie admina http://forum.cs-classic.pl/topic/20605-skarga-milord/ , kłamstwa admina, fałszowanie dowodów w postaci ssów i tak dalej i tak dalej nie pozbawiły go funkcji na stałe więc tym tematem na pewno niczego nie zwojujesz^^

Każdy admin inaczej rozumie "obraze" z doświadczenia wiem, że ajmi najpierw ostrzega, kickuje i dopiero potem banuje. Trzeba było być grzecznym:P

• Like 2

Sapiesz odkąd, dałem ci bana na jeden dzień gdy cie prosiłem z Bez spiny o wyjście z respa na trainie, napisałeś wtedy że masz w dupie mnie regulamin i forum i parę słówek jeszcze poszło, od tamtej pory tylko sadzisz się do mnie. Więc kiedy dałem bana za "byle obrazę"? proszę mi dać przykład, link z amx bans czy coś :))

Dzisiaj po tym jak mi napisałeś 10 razy w ciągu 10 sekund "przemek Wh" zdenerwowałem się i napisałem "widzę upośledzony człowieku" po czym nie dałem ci kicka/bana za spam na u@ bo zdałem sobie sprawę że mogłem sobie odpuścić ten komentarz lecz to był pierwszy raz gdzie jakiegoś gracza nazwałem tak jak mógłby sobie nie życzyć. Po tym ty mnie zacząłeś nie lepiej nazywać, zignorowałem ale to że na nuke znowu zacząłeś pisać "pajacu kto ci dał admina" itd itd dałem ci bana na 3h żebyś ochłonął ... TYLE :)

A nie dałem dzisiaj za taką rzecz perma? :D którą też skomentowałeś bardzo ładnie ... 

• Like 2

sam zaczales od demka:)

a wkurza mnie to ze adminowi mozna a ze ktos nie ma admina to slowem odezwac sie nie moze. czemu inni admini sa normalni i nie mam do nich zastrzezen no czemu?

banuj mnie codziennie bo chciales zebym mial perma moze do tego dojdzie:)

masz u mnie przegrane i juz nic tego nie zmieni:)

• Like 2

A Ty jakbyś zareagował jakby ktoś spamował do Ciebie i wyzywał bez przerwy?     4.4. Całkowity zakaz obrażania czy ubliżania Administratorowi [1. Ban 1 godzina – 3 godziny].

Przecież jakbyś napisał raz to admin by go sprawdził, nie widzę problemu czy też błedu w tym banie.

• Like 2

MAMO!!! MAMO!!! to on zaczął !!!

Tak jak pisałem u góry, spinasz się do mnie od kiedy pisałem ci abyś wyszedł z respa. Tak jak Yoshino mówi ciągle coś do mnie sapiesz  ... i  widziałem za pierwszym razem to co napisałeś a ty zacząłeś spamować na u@ to pomyślałem że masz coś z głową skoro tak robisz ... no ale sorky. Po tym ty ciągle pisałeś jaki ja to jestem niedobry, zignorowałem na mirrage ale jak dalej mnie obrażałeś na nuke to dałem ci bana na uspokojenie. Ooo nieee ... tak bardzo mnie to obchodzi co o mnie myślisz xD Tyle ode mnie, żegnam i nie pozdrawiam 

• Like 1

boze mi wisi ten ban czas minie i juz po prostu juz ci mowilem ze masz u mnie przegrane. i nie zaczelo sie od tego traina tylko od tego jak splakales na forum z moim demkiem:) ja tez nie pozdrawiam i mozesz serwa nie odwiedzac bo serw jest na prawde spoko a co po niektorzy ten serwer sprowadzaja o poziom nizej:) skonczmy temat ja tylko skarge napisalem kilka sie nazbiera na twoim koncie to administratorzy czy ci ktorzy tym wszystkim sie zajmuja moze cos postanowia:) a jest gdzies dzial na pochwaly adminow bo takie cos by sie przydalo:)

• Like 1

Ajmi nie rozdawał banów za byle co. Widziałem za co leciały bany i jaka była sytuacja. Był obrażany. Upominałem osoby o kulturę ale ajmi się zdenerwował i dał bany, słusznie postąpił.

A mnie to tyle obchodzi jak jakiś typek przychodzi na forum i mówi do mnie "masz u mnie przegrane" WHO THE FUCK CARES!? 

Serwa nie odwiedzać? niby czemu kiedy ja tak napisałem? naprawdę coś jest nie tak ...

Kilka takich skarg xDD nie będzie ich a jak będą to takie jak twoja :)

Pochwały adminów ? tu miałeś ładny temat  ---  http://forum.cs-classic.pl/topic/21968-konkurs-i-glosowanie/

Jak bym ja miał tak sapać do adminów którzy mnie banowali nie gadał bym z żadnym z nich ... 

Proszę mi tu się nie kłocić :)

l4l4 da się zobaczyć co pisałeś są logi i się tak słusznie bana dostałeś bo ajmi nie kłamał by :)

l4l4 nie miej u niego przegrane bo on jest adminem to że tam jakieś demko rozpisał czy coś to nie znaczy że masz mieć go w dupie :)

James nie było Cie więc myślę, ze Twoja wypowiedź jest zbędna i tylko zaśmiecasz temat //sorki za offtop//

L4l4 słuchaj pograłem trochę z ajmim i wiem, że jeżeli się go szanuje i odnosi się do niego z szacunkiem to odwdzięczy się tym samym. Jest to bardzo dobry admin i wiem, że bana za nic by nie dał. Niepotrzebne spiny tylko wynikają. Skoro uznał, że ktoś jest niekulturalny to zbanował, proste. Kultura i szacunek to podstawa aby tworzyć przyjemną atmosferę na serwerze i żeby się przyjemnie grało. Tyle ode mnie

• Like 4

Możesz mnie mieć  ale to nie znaczy że powinieneś o tym pisać 

Skarga nie jest od tego żeby tak se o była O_o ... Damian zamknie jak uzna że kto się powinien wypowiedzieć już to zrobił, i gdy sam wyda zdanie na temat skargi 

Punkty z regulaminu:

4.2. Notoryczne pisanie do Admina pow. 3 razy w jednej sprawie jest zabronione [1. Ostrzeżenie. 2. Kick. 3. Ban 5 minut - 1 godzinę].

4.4. Całkowity zakaz obrażania czy ubliżania Administratorowi [1. Ban 1 godzina – 3 godziny].

oraz:

Sapiesz odkąd, dałem ci bana na jeden dzień gdy cie prosiłem z Bez spiny o wyjście z respa na trainie, napisałeś wtedy że masz w dupie mnie regulamin i forum i parę słówek jeszcze poszło, od tamtej pory tylko sadzisz się do mnie. Więc kiedy dałem bana za "byle obrazę"? proszę mi dać przykład, link z amx bans czy coś :))

Dzisiaj po tym jak mi napisałeś 10 razy w ciągu 10 sekund "przemek Wh" zdenerwowałem się i napisałem "widzę upośledzony człowieku" po czym nie dałem ci kicka/bana za spam na u@ bo zdałem sobie sprawę że mogłem sobie odpuścić ten komentarz lecz to był pierwszy raz gdzie jakiegoś gracza nazwałem tak jak mógłby sobie nie życzyć. Po tym ty mnie zacząłeś nie lepiej nazywać, zignorowałem ale to że na nuke znowu zacząłeś pisać "pajacu kto ci dał admina" itd itd dałem ci bana na 3h żebyś ochłonął ... TYLE :)

A nie dałem dzisiaj za taką rzecz perma? :D którą też skomentowałeś bardzo ładnie ... 

Czy są potrzebne jakiekolwiek inne komentarze?

Zacząłeś spamować na u@, później wyzywałeś Admina, więc dostałeś za to bana na 3 godziny, zgodnie z regulaminem, a to że Ajmiemu puściły nerwy to inna sprawa. Nie ma co się dziwić, jeżeli niektórzy gracze pragnął dopiąć swego za wszelką cenę, bo sądzą że coś osiągnął takim gadaniem. Niestety nie byłem przy tej sytuacji, ale dla mnie pisanie 10 razy do Admina tej samej wiadomości to próba odgryzienia się za poprzednie zwrócenie uwagi odnośnie kampienia na respie.

Według mnie skarga niesłuszna, gdyż odzywka Ajmiego była w mniejszym stopniu uzasadniona i według mnie może on zostać wyłącznie pouczenie by nie wchodził w dyskusje z takimi osobami tylko od razu dawał bany za łamanie regulaminu (kampienie/pisanie na u@/obraza Admina).

masz u mnie przegrane i juz nic tego nie zmieni:)

boze mi wisi ten ban czas minie i juz po prostu juz ci mowilem ze masz u mnie przegrane.

moge miec w dupie i bd mial :)

Kogo to obchodzi? Admin ma za zadanie pilnować porządku na serwerze, a nie być nie wiadomo jak wielbionym przez innych graczy. Ajmi "Ma u Ciebie przegrane", w takim razie pamiętaj o tym, kiedy następnym razem zaczniesz łamać regulamin, bo wtedy Ty będziesz mieć "pograne na serwerze" w postaci bana.

• Like 2

Odnosze takie wrażenie ze ta skarga jest napisana tylko w ramach odwetu za bana.

Ban byl troche przesadzony, ale z drugiej strony nie za darmo. Nigdy na ajmiego nie bylo skarg.

Ludzie sobie go chwalą.

Jesli ktos pisze na u@ ze ktos jest odpalony to admini to widza. Później moga na spect zobaczyc takiego gracza wspierajac sie admin look.

Jesli uznajac ze jest taki gracz czysty to go zostawiaja. A jesli ktos non stop domaga sie bana to jest to spamowanie na u@ i jest za to ban.

Często dochodza do tego jakieś wyzwiska kierowane do admina. Dlatego podejrzewam czemu ban jest taki długi.

Tak czy inaczej skarge odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności