Omega* 2 077 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam Dziś gramy sobie i oczywiście jakoś zbugował mi się exp.. Mam 48 poziom i 231123213 %. Co chwile spada do poziomu 46 i na 48 skacze co chwile.. 48 miałem więc proszę zostawić te 0%. @ gracz Jackal tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Racja tez tak mialem spadlo lvl w dol nowa runda skoczylo do pierwotnego lvla i znowu spada wiec prosimy o naprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Też tak mam i do tego pokazuje mi że zresetowałem statystyki muszę cały czas rozdawać od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Od kiedy jest ten problem i czy macie VIP'a. Jaka klasa, itd Wróżką nie jestem a nie podaliście NIC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Od godziny 18:00 można powiedzieć Ja klasa Nekromanta miałem 48 lvl i nagle milion procent. W każdej rundzie spadał poziom do 46 w next rundzie 48 miałem już.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ale VIP'a nie miałeś, tak? Zmień mapę, klasę i sprawdź czy dalej to występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackal 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 mam tosamo czekaj juz sprawdzam czy sie naprawilo @edit: nic dalej tomo ale mapy chyba nie zmienil nikt (vipa mam omega tez) Poziom: 1 - Masz (-2065694720/100) Doswiadczenia Do nastepnego poziomu brakuje 2065694820 Doswiadczenia chyba coś tu nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jeżeli wszyscy mają VIP'a to wiem co to, a jeżeli nie, to wina leży w jednym z publicow który poprawiałem, ale dopóki nie będę miał poważnych informacji to wam nie pomogę, bo gadanie 1/4 rzeczy mi na pewno nie pomoże. ^ ^ Zmienić macie mapę (jeżeli macie VIP'y) i sprawdzacie czy na nowych klasach też jest ten błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja nie mam Viap a kazdy gra inna klasa a i tak sie buguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Okej, to już chociaż jakiś "plus"Jak ktoś ma steam/GG niech napiszę na GG, bo na forum widzę że nikt nie potrafi napisać czegoś sensownego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Osoby które miały ten problem niech napisza na PW/GG w celu odzyskania lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Problem chyba załatany. Podziękować można "Jackal". Każda osoba posiadająca exp na minusie niech pisze do mnie na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi