korba123 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 JAKIS TYP WBIŁ NA MOJA NAZWE I WIEM KTO TO BYŁ NAJPRAWDOPODOBNIEJ I SKASOWAL MI ODZNAKI! NIE MAM SCREENA ALE MAM SWIDKA KTÓRY TO POTWIERDZI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Stary pisz na forum danego serwa gdzie ci skasowali odznaki. Bez screena nie ma odznak, twoj świadek może kłamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba123 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 ale wiesz mam także świadka któy widział ze dzis wbił pewnien KaLi i wpisal bf2 i wyszedl! a ja dzis wogule nie gralem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Po co tak spamisz ?! Warnik dla Korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz w dziale z serwerem na którym masz ten problem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi