Shanell 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nick: Shanell Powód: Zacznijmy od podstawowej rzeczy, że dużo czasu spędzam w pracy, lecz mam również problemy rodzinne, niestety ze znajomymi i chłopakiem więc muszę to wszystko naprawić. Czas nieobecności: Będę rzadko wchodzić, prawda jest taka, że nie było mnie już na bf2 od dwóch dni i mam nadzieję, że nikt mnie za to nie udusi, ale mogę rzadziej wchodzić. Coś od siebie: Kocham was miśki całym <3 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Najpierw załatw potem możesz grać bo takie sprawy są najważniejsze i każdy zrozumie to prawidłowo życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi