Missis 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 1. Nick:Missis 2. Imię:krystian 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**: tu sie problem umnie to nie dzial ;[ moze byc bez tego 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:wiem co nieco bylem jusz adminem dobrym adminem ;] 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):4 12. Staż w grze counter strike 1.6 tak 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie znam, nie widziałem nigdy na serwerze. Jestem na Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Missis 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 zapytai ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 -0 ortografii -wypowiadanie sie we własnym podaniu -brak linku do gt -brak steam -Staż w grze counter strike 1.6: tak // ???? -ani razu Cie na serwerze nie widziałem -2 posty na forum -podanie brzydko napisane -rekrutacja jest juz zamknięta ZDECYDOWANIE NA NIE! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 To, co Rewox NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Temat jest do zamknięcia. Całe to podanie to jedna wielka zagadka. ????? - 7. Link do swojego GT**: tu sie problem umnie to nie dzial ;[ moze byc bez tego ????? - 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:wiem co nieco bylem jusz adminem dobrym adminem ;] ????? - 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):4 ????? - 12. Staż w grze counter strike 1.6 tak Powiem szczerze, że się pośmiałem trochę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Powiem tyle.. Rekrutacja jest na chwilę obecną zamknięta. Resztę pozostawię bez komentarza.. @Rewox, dowcipniś z niego, za to ma u mnie plusa xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 NA NIE- Brak Steam - Ja cię nigdy nie widziałem a twój gametracker wynosi zaledwie 0.03 - rekrutacja zamknięta tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Yyyy nie? Nie ma steam, rekrutacja OFF a ja Cię ani razu nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie karmcie trolla ;d 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nigdy nie wiedziałem. Btw, kolego czy Ty z choinki się urwałeś, pisząc takie podanie? Mogłeś pierw je przeczytać przed dodaniem. Na niee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 na NIE -nigdy Cie nie widziałem -gt nie umiesz znaleść ? porazka -podanie nie przekonuje wogole -admin musi miec steam ty go nie masz - -opisac siebie haha no jeb*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Rekrutacja jest zamknieta narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi