ajmi1 105 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nick: ajmi Wiek: 17 Staż gry Counter-Strike: 7-9 nie pamiętam dokładnie kiedy zacząłem Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie Ile czasu poświęcasz forum?: 4-5h Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Wallhack i różnego rodzaju publiczne aimboty, sam kiedyś próbowałem kodować but its too hard ;< Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Był jeden warn i kilka razy ssy Doświadczenie na podobnym stanowisku: Jeśli bycie sędzią na AC się wlicza to tak Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Dawid, lubię grać w piłkę nożną, czasem pojeździć na rowerze oraz poczytać mangę. Wiem że może nie mam dużego stażu na forum ale bardzo dobrze znam się na cziterach oraz mój czas spędzony na forum się zgadza Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wiem ze jesteś bardzo ogarnięty w tym temacie ,ale jest juz wystarczająca liczba UBT także jestem na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 W końcu odpowiednia osoba złozyła podanko xd TAG!!!!!!!! weil: -czas na forum 24 dni! w dniu ponad 6h xD -udowodnił chyba, ze zna sie na cziterach zgłaszając graczy dośc znanych. -duży staż w grze -znajomość dopalaczy -bezwzględność w decyzjach -sędzia na ac? Wielki plusik -spełnia wymagania xD To osoba na właściwym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Skoro rekrutacja jest ON, to czemu nie dać mu szansy? Ajmi nie raz już rozpisywał oszustów na forum, myślę że do UBTeaM nadaje się najbardziej. Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na tak poradzi sobie na pewno,soot zauwaz ze moze jest duzo UBT ale ajmi siedzi często o północy w godzinach 1 lub nawet 2 .jak gracz chce UB a Cb soot np nie ma albo natalji to bedzie czekac do rana a tak to ajmi moglby go od razu odbanowac:)nie raz widzialem przyklady ze gracz czekal na UB od polnocy do 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestes juz z nami troche, znasz klimat panujacy na forum. Ale przede wszystkim dobrze rozpisujesz demka. Dogadujecie sie dobrze z Natalka wiec moglibyscie stanowic niezly "duet" w UBT. Na Tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ajmi widać, że lubi w tym siedzieć, wiele osób już rozpisał, a AMX szybko ogarnie. Wymagania ma spełnione, więc czemu nie? Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wymagania są spełnione a amx bardzo łatwo ogarnąć. Znasz sie na tym i myślę, że świetnie sprawdzisz się w tej roli. Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jestes aktywny na forum , mysle ze warto Ci dac szanse mimo , ze jest juz duzo czlonkow w ubt. Jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ekipa z FFA poleca i pozdrawia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi