WoRniK. 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Nick:WoRniK. 2. Imię:Paweł 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=wor&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Często gram, jestem uczciwy, rygorystyczny i myślę, że to są odpowiednie argumenty, dla których mógłbym zostać adminem ;') 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:tylko na serwerze tym obecnie gram więc ;d 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):robocze to jakieś 3 godzinki albo 4, weekendy to jakieś 5 -4 no coś ok. tego 12. Staż w grze counter strike 1.6:7 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak http://forum.cs-classic.pl/topic/23086-ban-na-ffa/ proszę o rozpatrzenie tego i zareagowanie jakoś. http://forum.cs-classic.pl/topic/23128-podszywa/ (mam już hasło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashmir 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na Tak. +wiek. +amx. +skladka. +sporo czasu chcesz poświęcić serwerowi. Ani razu nie zlamal regulaminu na serwerze. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na tak, ale nadrób aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wymaganie spełniasz, ale jak dla mnie grasz zbyt krótko na serwerze. Nie chodzi mi o czas na nim spędzony lecz to od kiedy grasz. Jeśli się nie mylę to coś z tydzień 2 mi się przedstawiłeś że ty od LubiePlacki itd. Pograj jeszcze z tydzień i złóż podanie znowu - teraz jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Byłbym na tak ,ale na razie jestem na NIE za ten aktywny ban za wh. Jeżeli to wyjaśnisz to będę na tak ale nadrób aktywność w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blu-_- 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wiek + Amx + Mikrofon+ Składka + Steam - Jestem na tak myślę że ogarnie, przyda się admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 jestem na Nie Bylbym na tak bo wymagania spelniasz ale masz bana za wh od 12 i jeszcze go nie wyjasniles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE. Nakłaniasz graczy do zmiany swej wypowiedzi z NIe na tak. Masz 1 aktywnego. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi