zielmiks123 88 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Paramtery startowe z czym to sie je? Polega to na tym, aby skonfigurować cs'a bez uruchomiana gry, na czym to polega zaraz wyjaśnie. 1.Pierwszy krok to: Wchodzimy na biblioteke gier i klikamy prawym przyciskiem myszki i wybieramy właściwości. 2. Wybieramy wtedy ustaw opcje uruchamiania. Ja już mam wszystko ustawione, ale podam wam komendy, którymi wy sobie wszystko ustawicie Najważniejsze to: -nofbo -nomsa Potem następujące możecie wpisać Lista parametrów: -game cstrike (ładuje wybrany przez nas moduł, w naszym wypadku CounterStrike) -width X (Szerokość rozdzielczości ekranu, za X podajemy wartość) -hight X (Wysokość rozdzielczości ekranu, za X podajemy wartość) -heapsize X (Ilość pamięci RAM, przeznaczonej dla gry, za X podajemy wartość w KB) -gl (Uruchamia grę w trybie OpenGL) -d3d (Uruchamia grę w trybie Direct3D) -soft (Uruchamia grę w trybie Software) -32bpp (Uruchamia grę w kolorystyce 32 bitowej) -16bpp (Uruchamia grę w kolorystyce16 bitowej) -noaafonts (Wyłącza nam używanie Antyaliasingu) -freq X (Ustawia nam częstotliwość odświeżania ekranu, za X podajemy wartość w HZ) (Maksymalna wartość dla monitorów CRT wynosi 100, a dla monitorów LCD 75) -useforcedmparms (Pozwala na użycie poniższych parametrów)-noforcemaccel (Ustawia nam akcelerację taką samą jak na pulpicie) -noforcemspd (Ustawia nam taką samą szybkość jak na pulpicie) -noforcemparms (Ustawia nam takie same ustawienia myszy jak na pulpicie) -full (Uruchamia grę w pełnym ekranie) -widowed (Uruchamia grę w oknie) -nojoy (Wyłącza obsługę joysticka) -dxlevel X (Ustawia nam wersję DirectX'a, którą może wykorzystać gra, za X podajemy wartość) (Dla DirectX 6 X=60, dla DirectX 8.1 X=81 itd.) -dev (Uruchamia grę w trybie developer) -safe (Uruchamia grę w trybie stabilnym) -condebug (Zapisuje zawartość konsoli do pliku qconsole.txt, znajduje się on w głównym folderze gry) -low (Ustawia priorytet na niski) +ex_interp X (Ustawia nam interp, za X wartość np. 0.01) +connect IP (Po uruchomieniu gry łączy nas z danym serwerem za IP podaje.my adres IP i port.) Mam nadzieję, że komuś sie to przyda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Załapałem się w ostatnim obrazku! Nie wiedziałem, że na innym forum jesteś adminem DD2, gdzie również tam napisałeś poradnik Dobra robota, na pewno komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi