Matisos 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 nick : MatisosWycinek z konsoli(bez IP)*:Kicked by Console: [NeoBans] ZbanowanyKicked :[NeoBans] ZbanowanSerwer: ZombieLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/search.php ZADNEGO BANA NIE MAM A KICKA Wszedlem na serwer i po 10 sec dostalem kicka ze mam Bana nwm kur za co i skad. Gdy wpisalem w amxbans Nick zadnego bana nie mam WIEC DLACZEGO DOSTAJE KICKA ZA BANA ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 po wpisaniu twojego IP w AMXBANS zauważyłem że masz BANA NA ZAWSZE Powód: Czitowanie,,, więc ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi