Gość CSMAN KAMIL XD Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nick: CSMAN KAMIL XDLink do SSów: -----------Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ( 1 ) Smoku13 ==== Admin : Smoku13 ==== Powod Bana : podszywka ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/26/2014 - 21 : 50 : Serwer: Bf2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=74335 Brat grał u mnie na PC w cs'a na swoim nicku, zapomniał zmienić na mój, ja zapomniałem sprawdzić czy jestem na moim nicku a brat zbanował moje konto i IP. To chyba tyle. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak ja to z miejsca potwierdzam, grałem chwilę u brata po czym zapomnialem zmienic nick, o niczym nie wiedząc później wbił a no i wyrwał ode mnie bana za podszywkę.. nie zawinił.. więc proszę o unbana dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi