Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kolejna praca ;> Liczę na dobre opinie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 W jakim programie je robisz? A tak to praca świetna ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ładne Ale czcionke mogłaś dać inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Gimp 2.8. To dopiero moja 2 praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie spamuj tematami, tylko zrób jedną galerię. Tutaj już jest w miarę lepiej. Tylko że praca jest pusta. Render powinien być większy, żeby mógł wypełnić jakoś pracę. W dodatku zmieniłaś jego barwę pod kolor tła. To nie pasuje i strasznie się prezentuje.. Co do napisu, powtórzę to co inni "Jak nie umiesz pisać to nie rób tego". Napis kompletnie nie pasuje, jest za duży, czcionka nie pasuje itp. itd. Jak na sam początek widywałam gorsze prace, ale jak mówiłam wcześniej, tylko tutoriale Ci pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 praca fajna jak na 2 :-)popracuj trochę nad czcionką i będzie zaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi