WoRniK. 5 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 1.Twój Nick:WoRniK. 2.Nick admina/gracza który zawinił:WoRniK. (podszywka) 3.Admin/Gracz :Gracz/admin 4.Data i godzina:nw 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Kashmir, Placki 6.Opis sytuacji:Mam dość spory lvl na dr. ktoś wiadomo, że mógłby mi się podszyć na nick. Ktoś wbił na mój nick dr grał być może później wbił na ffa i se zachciało wh odpalić może to ktoś zrobił ze złości albo z innego powodu ale prosiłbym o usunięcie tego wpisu gdyż złożyłem akurat podanie o admina gdzie pare osób jest z tego powodu na nie . Obecnie mam hasło od wczoraj gdyż kupiłem sobie premke. Dziękuję ! (nawet nie lubie ffa i nie grałem na classicu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Skąd mamy miec pewność ze to nie byłeś Ty? Nie dales linku do amxbans oraz nie wiesz o której to było godzinie. Świadkowie mogą być Twoimi kolegami więc namówić ich do tego żeby potwierdzili to co piszesz to nie problem. Nie ma konkretnych dowodów, że to nie byłeś Ty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Czemu znowu piszesz na ffa dziale? Przenosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi