Kapselito 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam. Dzis ok. godz. 13:50 na mapie de_rats przytrafiła mi się nie codzienna sytuacja. Otóż zabiłem gościa będąc tzw. Murarzem i momentalnie moj exp oraz lvl spadł do liczby ujemnej, po zmianie na inną klasę zauważyłem iż z ok. 27k lvl murarza cofnęło mi do 0 czyli do 5000 lvl. Moje pytanie brzmi: Co mam w takiej sytuacji zrobic? Czy ten lvl zostanie mi zwrócony? Czy po prostu takie sytuacje miały juz miejsce i mam grać dalej jakby nigdy nic sie nie stało ? Mój nick w grze to: Kapseel Proszę o szybkie rozpatrzenie mojego problemu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Takie rzeczy już się przytrafiały, wystarczy rozejrzeć się po forum, lvl nie zostanie zwrócony. A co do problemu to w nowym sezonie powinno być wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapselito 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A jeśli moge wiedzieć kiedy będzie ten "nowy sezon" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Za ok. 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi