wuwunio 10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jakim sposobem robisz fotomanipulacje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Fotomanipulacje robi się z wykorzystaniem różnych stocków itp. W moim przypadku wybrałam np. krajobraz gór.. podmieniłam tło, dodałam księżyc, wkleiłam chmury. Trzeba się bawić i używać swojej wyobraźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Mi wyszło coś takiego dodam że pierwszy raz zrobiłem fotomanipulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Tylko teksture dodałeś Ja teraz ciągle się tym bawię bo dostałam propozycje od kolegi i wkręciłby mnie w firmę więc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Na pierwszy raz nie jest tak źle moim zdaniem ;p Daj stronki , skąd bierzesz zdjęcia textury itp. Bo spodobało mi się to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja szukam po różnych stronach.. to już w twoich rękach, gdzie będziesz znajdował materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 sn0wy`, w tej drugiej pracy kolory do siebie nie pasują, chmury na mniejszym kryciu też nie bardzo wyglądają, niebo powinno się odbijać w wodzie, pamiętaj też o cieniach, bo ja bym dodał delikatny cień od chmur na góry :-) aa, staraj się zachowywać proporcje - księżyc w stosunku do całości może być, rozumiem, ale nie mogę załapać, czemu chmury są tak duże w stosunku do gór ^^ takie prace rób na większych wymiarach (najlepiej 1920x1080 - HD, na deviancie ludzie czasem podłapią i pobiorą, zawsze to jakiś + do samooceny twoich prac :-D), nie zapominaj o kolorach, kontraście i najważniejsze - pamiętaj o cieniach! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nowe.. zrobione 4fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 No to jest dobre, chociaż można by było się przyczepić do tej ramki, jakiś może delikatny cień od środka czy coś :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 sn0wy`, bardzo ładna praca, aż będę tak hojny i dam piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpikEr^ 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Najlepsza praca wedlug mnie jest ta 1.I ten obraz "4 fun" tez bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ładnie. Mi się podoba 1 obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi