Senrox 869 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nick: adanoi Powód rezygnacji: brak czasu na robienie zleceń Coś od siebie: na forum będę siedział ale rzadko się będę udzielał, znajdziecie mnie na ts i serwerze go Dzięki wszystkim za wsparcie i tym którzy mnie nie trawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Rezygnujesz z grafika ??????? no nie wiem chory jesteś idź może do lekarza może to grypa albo coś wiesz jesień się zaczyna nie gadaj takich głupot :C nie rób tego :C proszę. Miszejla też pewnie prosi i kto się zajmie całym działem ? :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Rezygnujesz z grafika ??????? no nie wiem chory jesteś idź może do lekarza może to grypa albo coś wiesz jesień się zaczyna nie gadaj takich głupot :C nie rób tego :C proszę. Miszejla też pewnie prosi i kto się zajmie całym działem ? :C Żegnam. To się nazywa kontrast. Z tego co zauważyłem nie wiele jest dobrych grafików na forum. Oczywiście to Twoja decyzja.. szkoda 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 I kto mi teraz będzie robił porządne avki? No cóż szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Szkoda, trzymaj się. Teraz już nie będzie takiego grafika co nie będzie mi chciał avka zrobić Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 I tak robiłeś słabe prace wiec spadaj. Żart Szkoda że rezygnujesz bo nie ma mi kto zleceń na avki robić :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 ok /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi