Skocz do zawartości

Podanko LubiePlacki_PL

LubiePlacki_PL :)

Rekomendowane odpowiedzi

1.Nick: LubiePlacki_PL

2.Imię: Dawid

3.Wiek: 15 lat

4.Znajomość Amx(średnie,dobre,bardzo dobre) ewentualnie (0/10):7/10

5.Mikrofon (Tak/Nie):Nie

6.Składka (Tak/Nie):Tak ( W późniejszym terminie )

7.Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/LubiePlacki_PL/193.33.176.143:27015/

8.Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na Imię Dawid mam 15 lat Idę aktualnie do 3 gimnazjum :) interesuje się piłką nożną i gram w klubie Piłki Ręcznej Mieszkam w Małopolsce w Szczucinie w wolnym czasie gram w cs'a :3 Dlaczego ja mam zostać adminem hm Ponieważ denerwuje mnie to gdy ktoś skraca i wchodzą jakieś dzieci po 10 lat i nadużywają micro chce pomóc z takimi dziećmi i ogarnąć ten serwer

Gram bardzo często więc nie będzie problemu z tym :) jestem pomocnym graczem gdy mogę komuś pomóc staram się w 100% 

9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): non steam

10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: po szkole dużo czasu od 14-21 jestem typowym graczem który gra po 6-8 godzin ;p więc będę na pewno długo 

11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Tak jak mówiłem bd 6-8 godzin na serwie więc przyjdę ze szkoły i zacznę grać weekend od 10 do 22 z przerwami 

12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata 

13  Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie nie byłem ale trzeba od czegoś zacząć :) 

• Like 1

Trochę naciągane te 7/10 skoro nie byłeś adminem ale okej ;>. Kiedy nie wejdę, to widuję cię na serwerze. Duże tak za aktywność, a z mikrofonu i tak mało który admin korzystał.

Rzadko bywam na DeathRunie, ale jak wbijam to przeważnie cię widzę.

+Składka

+Bardzo dużo godzin na serwie

+Wiek

+Amx, ale skoro nie byłeś jeszcze adminem no to nwm skąd posiadasz taką wiedzę :)

-Non steam

-Mikro, ale to nie jest wielkie wymaganie :D

Jestem zdecydowanie na TAK

Pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności