LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 1.Nick: LubiePlacki_PL 2.Imię: Dawid 3.Wiek: 15 lat 4.Znajomość Amx(średnie,dobre,bardzo dobre) ewentualnie (0/10):7/10 5.Mikrofon (Tak/Nie):Nie 6.Składka (Tak/Nie):Tak ( W późniejszym terminie ) 7.Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/LubiePlacki_PL/193.33.176.143:27015/ 8.Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na Imię Dawid mam 15 lat Idę aktualnie do 3 gimnazjum interesuje się piłką nożną i gram w klubie Piłki Ręcznej Mieszkam w Małopolsce w Szczucinie w wolnym czasie gram w cs'a Dlaczego ja mam zostać adminem hm Ponieważ denerwuje mnie to gdy ktoś skraca i wchodzą jakieś dzieci po 10 lat i nadużywają micro chce pomóc z takimi dziećmi i ogarnąć ten serwer Gram bardzo często więc nie będzie problemu z tym jestem pomocnym graczem gdy mogę komuś pomóc staram się w 100% 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): non steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: po szkole dużo czasu od 14-21 jestem typowym graczem który gra po 6-8 godzin ;p więc będę na pewno długo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Tak jak mówiłem bd 6-8 godzin na serwie więc przyjdę ze szkoły i zacznę grać weekend od 10 do 22 z przerwami 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata 13 Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie nie byłem ale trzeba od czegoś zacząć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Myślę , że można dać Ci szanse jestem za 5 dniowym okresem próbnym : + bardzo aktywny + składka - mikro - brak doświadczenia Tak jak mówię okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 jestem na Tak duzo godzin skladka a to ze ie byl adminem to nie szkodzi bo amx latwa sprawa przeciez musi byc ten 1 raz Pozdrawiam KoksiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Trochę naciągane te 7/10 skoro nie byłeś adminem ale okej ;>. Kiedy nie wejdę, to widuję cię na serwerze. Duże tak za aktywność, a z mikrofonu i tak mało który admin korzystał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Rzadko bywam na DeathRunie, ale jak wbijam to przeważnie cię widzę. +Składka +Bardzo dużo godzin na serwie +Wiek +Amx, ale skoro nie byłeś jeszcze adminem no to nwm skąd posiadasz taką wiedzę -Non steam -Mikro, ale to nie jest wielkie wymaganie Jestem zdecydowanie na TAK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoRniK. 5 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jak najbardziej na tak nie muszę pisać dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Też jestem na tak. Przyjęty. Pisz GG/PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi