Tandeta. 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Już od pewnego czasu jest ten bug z Prokoksem... Nie chce tracić hajsu bo kupiłem wczoraj a nie wiedziałem że jest z tym bug,naprawcie te 1/1 bo bez sensu kupiłem :_: Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Tak jak już ci pisałem już z 20 raz ta klasa będzie poprawiona ale kiedy to nie wiem A dobrze wiedziałeś że ta klasa jest zbugowana więc ?? "Już od pewnego czasu jest ten bug z Prokoksem... " Pzdr placek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tandeta. 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie,nie wiedziałem kiedy kupywałem,ale dowiedziałem się od użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak uważasz ja mam swoje zdanie :__: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Klasa zostanie naprawiona w najbliższym czasie. Wszyscy co kupili Prokoksa będą go nadal mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 i zostanie on pewnie przedłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Proszę sprawdzić na next mapie i dać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Klasa zmieniona na inną. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi