Tandeta. 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Już od pewnego czasu jest ten bug z Prokoksem... Nie chce tracić hajsu bo kupiłem wczoraj a nie wiedziałem że jest z tym bug,naprawcie te 1/1 bo bez sensu kupiłem :_: Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Tak jak już ci pisałem już z 20 raz ta klasa będzie poprawiona ale kiedy to nie wiem A dobrze wiedziałeś że ta klasa jest zbugowana więc ?? "Już od pewnego czasu jest ten bug z Prokoksem... " Pzdr placek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tandeta. 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie,nie wiedziałem kiedy kupywałem,ale dowiedziałem się od użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak uważasz ja mam swoje zdanie :__: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Klasa zostanie naprawiona w najbliższym czasie. Wszyscy co kupili Prokoksa będą go nadal mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 i zostanie on pewnie przedłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Proszę sprawdzić na next mapie i dać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Klasa zmieniona na inną. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi