Trevor 29 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam,przejdę od razu do rzeczy.Otóż:jako admin mam komendę żeby pogadać tylko między adminami(+interadminvoice).Zrobiłem nawet binda na tą komendę(literka o).Ale kilka godzin pózniej bind przestał mi działać.Naciskam o i mówię coś do adminów ale oni mnie nie słyszą.Patrzyłem w configu i jest tam ten bind.Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Spróbuj zmienić na inny przycisk, ponieważ na "o" masz bind na kupywanie hejdży itp i gdy wyłączysz c,sa, a potem włączysz bind z rozmawianiem zmienia sie standardowo na kupywanie ekwipunku, to znaczy tak mi sie wydajee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ustaw cfg tylko do odczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zmień config , prawdopodobnie się on zbugował i nie wczytuje Ci zapisanych bindów , które zapisane zostały przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 @Haze a jak mam zmienić config ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 pobierz kogoś config i go podmień ( ten obecny skasuj a wklej ten , który pobrałeś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 @Haze A skąd ten config pobrać ?? @zielmiks123 Nie pomogło @JamesRodriguez już to robiłem i nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Od kogoś od znajomego jeśli to nie pomoże to coś jest nie tak z cs ;/ zawsze możesz zrobić Reinstall cs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jezeli nadal Ci nie dziala to musisz zainstalowac innego patcha . Polecam v43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 @JamesRodriguez,nawet zainstalowanie innego csa nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Polecam zrobić formata , może pomoże a raczej na pewno. Jak nie , no to kup steam z cs 1.6 i nie będziesz miał już problemu z bindem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 na prosbe autora zamykam / cl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi