ShaD 2 254 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Bez sensu.Jakiekolwiek roznice w grze zaczynaja sie dopiero przy 80-90. Jezeli natomiast ktos posiada ping siegajacy 130, to wtedy posiada 2s opozniena.Nie wyobrazam sobie zbanowanego pol serwera.. @Down Tak już jest. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 100-130 niech tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merrmidoN 1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Będzie planowane poszerzenie slotów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie serwer jest przez to wyjątkowy bo dużo osób lubi takie serwery z tyloma slotami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem przeciwna, ponieważ zaczęłam grac na FFA, gdyż posiadał on zawsze nie za duza i nie za mala liczbę slotów. dd2 ma 32 sloty i serio jest zamieszanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Będzie planowane poszerzenie slotów ? Jestem przeciwna, ponieważ zaczęłam grac na FFA, gdyż posiadał on zawsze nie za duza i nie za mala liczbę slotów. dd2 ma 32 sloty i serio jest zamieszanie.. Administrator sieci powiedział jasno, że nie będzie powiększania slotów na serwerze, który nie jest non-stop pełny jak DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Co z przenikaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Zostaję bo to dobry pomysł ma wady i plusy ale lepiej mieć to niż nie Edytowane 13 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Przenikanie jest dobre ale tylko 5s. od początku rundy.. Później "przyjaciel" z drużyny nie może w żaden sposób pomóc, np. podsadzić.. Również jestem za zmianą tego. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ale po co zmieniać to ? jak po 5 sekundach mogą blokować i będziecie wtedy marudzić ja myślę że nie warto zmieniać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A wyobrażacie sobie później to blokowanie? Jak dla mnie przenikanie powinno zostać. Nie musicie być podsadzani ^^ trza sobie umieć radzić w każdej sytuacji ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Blokowanie to już problem graczy biegających za fragami.. Jeżeli jesteś szybki ja biegunka i bystry jak woda w klozecie to będziesz na początku rundy unikał innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Cholera jasna, ile razy będziecie wałkować te same propozycje? Raz na miesiąc jest jakaś ciekawa,nowa propozycja. Przez resztę miesiąca czytam w kółko o przenikaniu, mapach... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dobra ale niech wejdą jakieś boty które będa blokować specjalnie.. Nie raz była sytuacja że przyszedł jakis bot i blokował wejście do domku ( mapa inferno) i tt nie mogło wejsć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Znaczy podsadzanie to część gry, można to by było najwyżej ustawić, ale to trzeba edytować plugin, że przenikanie jest, ale znika gdy się wyciągnie kose. Wtedy by było OK dla tych 2 stron którzy są przeciw i za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 tez nie bo boty by to zauwazyli nie nie nie zostawić i koniec kropka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Przenikanie zostaje, zostało to już jasno dawno ustalone i się sprawdza. Nie mam zamiaru zmieniać FFA na kolejnego DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Mam pewną, dość kontrowersyjną propozycję. Otóż proponuję dodać zakończenie mapy po tym jak jedna z drużyn osiągnie 12 rund. Zdaję sobie sprawę, że takie coś występuje na serwerach TP ale trochę by to urozmaiciło rozgrywkę na serwerze. W jaki sposób? A otóż w taki, że gdy gra jest równa ( np jest TT 10:10 CT ) graczom gra się przyjemniej i jest fajna rywalizacja. Gdy jedna z drużyn dominuje ( np TT 10:2 CT ) to graczom drużyny słabszej gra się dość nieprzyjemnie i narzekają. Dodało by to trochę rywalizacji na serwer i według mnie sprawdziło by się to. Gdy jednej z drużyn będzie słabiej szło to mapa będzie krótsza ( Bo jedna z drużyn osiągnie szybko 12 rund ). A gdy gra będzie równa to mapa będzie trwać dłużej dzięki czemu gracze będą czerpać więcej przyjemności z gry u nas Proponuję również odblokować możliwość kupna autokampy. Skoro twórcy gry dodali taką broń to czemu mamy z niej nie korzystać? Jest jak każda inna, a gracze nie stosują jej jakoś bardzo często. Według mnie nie jest on jakaś bardzo over power. @down Skoro broń została dodana do gry to czemu mamy jej nie używać. Jak ktoś na mixie będzie grał to też napiszesz żeby nie używał? A jak stoi awp podest to chyba też zdejmie ... Edytowane 15 Grudnia 2014 przez rewoX* 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Z tymi rundami to sie zgodze,ponieważ jak jest np 8:0 dla TT to mi sie odechciewa grac a z "autolamą" to jestem na NIE, daje przykład.Kampie sobie na B podest(dd2) i sprobuj wejsc z gornego trupa,to ma 30 naboi wiec banalnie Ciebie zabije:)więc moim zdaniem to odpada:Dto tak jakbysmy chcieli włączyc tarcze na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Również jestem na tak z tymi rundami bo Tuscan krócej będzie trwać i będzie to ciekawe, można dać na okres próbny i zobaczymy jak się przyjmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Rundy fajna sprawa, gdzie indziej było 13 rund i było to dobre rozwiązanie więc jestem na tak. Autokampy bym nie ruszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak na moje pomysł z mapą jest świetny:D faktycznie byłoby to jakieś urozmaicenie gry jak najbardziej jestem za tym a co do broni to nie wypowiem sie bo mi to bez różnicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 jestem za tymi rundami rozgrywka będzie fajniejsza i bardziej uatrakcyjniona a z tą autokampą to można spróbować czemu nie broń zresztą to bez różnicy bo gra to gra jedna broń za wiele chyba nie zmieni zwłaszcza że będzie ogólnodostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autolama odpada bron bez sensu, a rundy mozna jak najbardziej wprowadzic na okres probny, badz zrobic ankiete i zobaczyc jakis stosunek do tego pomyslu ma reszta osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Autolama nie zostanie wprowadzona z prostego powodu.. VIP posiada zbyt dużo pieniędzy i za często by ją kupował. Co do pomysłu o limicie rund.. chcielibyście by później była zamiana stron? Ankietę i tak stworzę, aczkolwiek wolałbym wybór Tak / Nie i nie dzielić tego na "wprowadzenie bez zmiany stron", "wprowadzenie ze zmianami stron" itd. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi