krrooopek 35 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Bez zmian stron, po prostu mapa trwająca 12/13 rund i tyle. Nie mix'ujmy tutaj Edytowane 15 Grudnia 2014 przez krrooopek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 hymm zmiana stron też dobra może być wtedy bedzie walka o każdą rundę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Mozna wprowadzic na próbę 12 rund bez zmiany stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja bym nie stosowała zmiany stron. Nie uważacie że wtedy za długo będzie trwała jedna mapka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Mi tez się wydaje, że bez zmiany stron lepiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) To z rundami dobre, można zmienić. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez zielmiks123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 no bez zmian stron dużo lepiej bo tak to za długo by to wszystko trwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Proponuję dodać plugin zmieniający wygląd nieba, który by działał przykładowo od godziny 22. SS z innego serwera: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ooo fajny monter jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Teraz to takie niebo od 16 jest : D Można dodać. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Irestaf/gimbus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dobre Kitol jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Też jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 również jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Gosku jest za jeśli kupisz mu masło a tak serio jestem za to dobry pomysł i i i i dobry pomysł xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dobry pomysł podoba mi sie on:)jest jakas opcja żebym wyłączyl cały snieg na dd2?bo ten hałas stóp mnie drażni...poza tym fpsów mam mało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dobry pomysł podoba mi sie on:)jest jakas opcja żebym wyłączyl cały snieg na dd2?bo ten hałas stóp mnie drażni...poza tym fpsów mam mało xd wpisz w konsoli cl_weather 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Również jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wpadłam na taki pomysł aczkolwiek nie wiem czy nadaje sie on na serwer FFA wiec nie krzyczcie ;cc xD A wiec mianowicie chodzi o to że jak każdy zauważył na serwerze mamy kilka dziewczyn:) może warto je jakoś wyróżnić takim modelem kobiecym na serwerze;> Patrzyłam na internecie i widziałam takie modele ale nie wiem co wy o tym sądzicie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jestem na nie myślę że dużo osób by spamowało tym i wtedy opiekun by miał problem bo by miał większy spam niż ma a na pewno ma xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jestem Za . Poczekamy na wypowiedz S}{adowa : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kitol swietny pomysl. Co do modelu girl, sama grałam na pewnym serwerze, gdzie ten model był i bardzo mnie irytował wiec osobiscie jestem na nie. Jednak jezeli będzie dużo "taków" to warto spróbować, oczywiście włączając komende, która pozbywa sie tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 @Kinga dobry pomysł, ja bym to widział nawet na wszystkich serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Pomysł Kingi według mnie odpada. Modele są średnie i na serwerze gra kilka dziewczyn a gdy wejdzie jakas nowa to co? Za każdym razem będzie musiała się zgłosić na forum . Nawet chłopak jak nie ma micro moze mówić ze jest laska i tez otrzyma model dla dziewczyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Co do rozmowy z użytkowniczkami to nie ma problemu, gorzej jednak wyglądać sprawa będzie na serwerze, gdy gracze będą mylić się z modelami. Trzeba by przygotować CT oraz TT dla dziewczyn.. czy jest sens do tego stopnia utrudniać grę i tworzyć niepotrzebne (moim zdaniem) dodatki? Plugin z ciemnym niebem został wgrany na serwer. Noc będziecie mogli doświadczyć od godziny 20 do 7 rano. Zaraz stworzę ankietę dotyczącą pomysłu Rewoxa; granie do dwunastu wygranych rund przez jedną drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Model dziewczyn moim zdaniem odpada, bo jest bez sensu. Tylko by utrudnial i rozpraszał. Poza tym nie każda dziewczyna chce sie ujawniac Do tego dochodzi praca i problem dla opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi