Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Odróżnianie płci? Nonsens. Za parę miesiecy wjeździe gender i (cień) znów musiałby dodawać nową płeć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 / 24.12 - 27.12. Czapki Mikołaja. Nazwa serwera: "#2[FFA][MAPCYCLE][12 RUND][sWIETA] Cs-Classic.pl | pukawka.pl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) A może by tak pokombinować coś z mapkami i dodać jakieś nowe?, bo takie monotonne jest granie w kółko jedno i to samo, że masakra. proponuje dodać: cs_italy cs_estate cs_assault de_aztec cs_office de_piranesi de_prodigy Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Makaveli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Temat był tyle razy wałkowany, że zaraz wszyscy po Tobie pojadą Jeżeli chodzi o mc to powinien być stworzony osobny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jako ze na serwerze gra sie do 12 wygranych rund jestem za dodaniem jednej mapy do naszego aktualnego cyklu od nowego roku. Mapy typu cs wedlug mnie calkowicie odpadaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 a może dodać którąś z tych które były zmieniane co tydzień? Tam Każda mapka była spoko więc po prostu wybrać najbardziej lubianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Chetnie bym zobaczył jakąś jedną nową mapę w mapcycle. Proponuję, żeby była to mapa de_ w pełni grywalna. Ja mam kilka propozycji, każda z tych map bardzo by pasowała do naszego ffa. 1 de_hell 2 de_piranesi 3 de_forge Tak szczerze to według mnie inne mapy raczej się nie sprawdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 a może dodać którąś z tych które były zmieniane co tydzień? Tam Każda mapka była spoko więc po prostu wybrać najbardziej lubianą Wprowadzałem tak 7 map. Rozwiązanie nie jest tak dobre jak się sądzi, bo wszystko zależy od mapy. Jeżeli ktoś nie zna np. de_forge w ciągu tygodnia też jej nie pozna i nie zdąży się przyzwyczaić (załóżmy, że grał na serwerze 3 razy w ciągu tygodnia). Większość graczy też zobaczy mapę, powie "-eee.. nie znam jej" i sobie pójdzie, a przecież nie o to chodzi. Co do cyklowych zmian... nie jestem przekonany, dlatego wolę wprowadzić dodatkowo jedną mapę "na stałe". Z propozycji rewoxa wziąłbym de_forge. Mapa nie jest trudna, choć przeważają na niej awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Myślę że w Mapcycle powinno być de_aztec tą mapę każdy zna nawet nowi gracze cs'a ją powinni znać ponieważ te mapy już się troszkę nudzą Edytowane 30 Grudnia 2014 przez BigK4812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 De_aztec można porównać do de_westwood, tworzy się jeden mocny team i ludzie zaczynają wychodzić, ponieważ przegrywają. Reasumując, de_aztec nie będzie dodany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 De_forge hmmm. Nie znam mapy, aczkolwiek chętnie bym ją poznał Można ją dodać na "okres próbny" i zobaczyć czy graczom się podoba, czy też "leją" na tę mapę, mówiąc krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 De_aztec jak dla mnie odpada, a co do de-forge również nie znam tej mapy ale można spróbować ^^ osobiście lubie nowości i myśle że można ją dodać na okres próbny ( tydzień?) i zobaczymy jak gracze będą na nią "reagować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 JO wom padom łostowta tak jak je i nic nie zmieniojta mi sie to fest podob tak jak jest teraz nooooooooooooooooooooooooooooooo jooooooooooooooooooooooooooooooooo KINGA KUR XDDXDXDXDXXDXDDXDXXDXDDXDXDXDXDXDXDXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Hajdzik przy Twoich postach powinna być opcja "Tłumacz" xD A jaka nowa mape mozna dodać zawsze to coś nowego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja znów mam taki pomysł by usunąć mapkę de_tuscan a w zamian jej dać mapkę de_cbble ta mapka jest lepsza od tuscana kto się z tym zgodzi proszę o wypowiedź 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja znów mam taki pomysł by usunąć mapkę de_tuscan a w zamian jej dać mapkę de_cbble ta mapka jest lepsza od tuscana kto się z tym zgodzi proszę o wypowiedź Żadna mapa nie będzie usuwana. Myślę, by dodać którąś do cyklu, nie zastępować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie usuwajcie żadnej mapy.. jak sie usunie jedną to zaczną wymyślać żeby usuwac następne. Wystarczy dodać jedną do cyklu i będzie dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Okey można dodać do cyklu ale mam nadzieję że to właśnie będzie cbble Shadow zrób jakaś ankietę z np 3 mapkami która zdobędzie najwięcej głosów to zostanie dodana mam nadzieję że z tych 3 map będzie de_cbble ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 A ta mapka cpl mill czy jakos tak bardzo podobna do tuscana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 de_forge to mapa eslowa i jest bardzo łatwa w ogarnięciu. To jest takie rozbudowane de_cbble - więc gracze, którzy chcą powrót de_cbble do cyklu na pewno polubią tę mapę. Damian ... de_cbble raczej odpada. Ja tą mapę bardzo lubię ale one już była i gracze ją odrzucili. Jest sens dodawać coś czego gracze chcieli się pozbyć? Jeżeliby robić ankietę to tak jak mówiłem wcześniej. de_forge de_hell de_piranesi Jestem pewny, że każda z nich zostałaby dobrze przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Ankieta została stworzona. Serwer jest już tak zmodyfikowany, że wraz z nadejściem Nowego Roku należałoby stworzyć nowe propozycje dotyczące serwera FFA /CL Edytowane 31 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi