ShaD 2 254 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Hajdzik, ale chodzi mi o to, że nie musisz szukać tej piosenki co "Ci" się podoba wsród 8 innych Wszystkich rs jest 14 Dla każdej połowy po 7. Na czacie i tak jest bardzo dużo informacji lub ogłoszeń, które się powtarzają w czasie jednej rozgrywki. Wielu osób nie interesuje aktualny utwór, stąd postanowiłem dodać jedną komendę, która wyświetla wszystkie wgrane roundsoundy. Jeżeli chcecie mogę stworzyć temat na forum w informacjach, gdzie będzie znajdowała się bieżąca lista oraz fragmenty. Myślę, że spowoduje to większe zainteresowanie forum oraz samym działem FFA. Dajcie znać co o tym myślicie. Edytowane 15 Października 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Na moje to zależy to od Twojego dobrego serca czy będzie Ci się chciało tworzyć to i na bierząco aktualizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Na moje to zależy to od Twojego dobrego serca czy będzie Ci się chciało tworzyć to i na bierząco aktualizować. Dla mnie nie ma problemu. W takim razie powiedzcie co będzie lepsze: 1) Zamknięty temat na forum, który będzie zawierać: artystę, nazwę utworu, link do poszczególnych piosenek, gotową paczkę .rar 2) Wgranie nowego pluginu dotyczącego roundsoundów, zawierającego komendy: /roundsound (przesłuchanie utworu) /last (ukazanie tytułu). Według mnie.. jak ktoś będzie zainteresowany kawałkiem, to i tak wpisze go do YT i pobierze, więc chyba lepiej skopiować z tematu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 nr 1. Jeżeli komus naprawdę sie spodoba, to stworzy konto, poszuka, zainteresuje sie moze działem i wszyscy będziemy happy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Z tego co widzę to ty tylko tak chcesz ja bym wolał żeby był gdzieś temat z nazwami rs i paczką do pobrania ich i to moim zdaniem było by lepsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Shad poprosił o wyrażenie zdania więc to zrobiłam. Wyraziłam się więc po co Twoja wypowiedz na temat mojego zdania? Ze tylko ja tak chce? Nie rozumiem............................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Shad poprosił o wyrażenie zdania więc to zrobiłam. Wyraziłam się więc po co Twoja wypowiedz na temat mojego zdania? Ze tylko ja tak chce? Nie rozumiem............................. nie maiłem na myśli twojego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Shad poprosił o wyrażenie zdania więc to zrobiłam. Wyraziłam się więc po co Twoja wypowiedz na temat mojego zdania? Ze tylko ja tak chce? Nie rozumiem............................. nie maiłem na myśli twojego postu Nieporozumienia najczęstszym powodem kłótni Temat z RoundSoundami: http://forum.cs-classic.pl/topic/25165-lista-aktualnych-roundsound%C3%B3w/ Może by spróbować asyst, ciekawsze urozmaicenia przyciągają większe ilości ludzi Wyjaśnione na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 zamienić mapę dust2002 ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ja wam coś o tej mapie pisałem od poczatku a wy i tak swoje. Teraz to nie ma już co zmieniać ale zauważyłem, że dużo graczy narzeka na brak westwooda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 dust2002 dla mnie ta mapa to porazka ijuz lepszy byl ten westwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Była ANKIETA.... dla mnie TRAIN jest porazka i jak jest grana ta mapa to duzo osob wychodzi,za traina mozna przywrocic westwooda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Z tym się nie zgodzę bo nie spotkałem się z tym żeby ludzie z traina uciekali. Ta mapa jest dobra i gracze na nią nie narzekają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 westwood = dust2002 tu z respa bijesz i tu z respa bijesz, ale jeśli wybraliście ową mapę to niech już zostanie. Jeśli chodzi o traina to raczej dobra mapa, ludzie nie narzekają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wywalic dusta2002 i zostawic 5 mapek xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dajcie Cpl_mill zamiast de_dust2002 ;d. Train mapa jest super i nie słyszalem żeby ktoś się skarzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Hames, ta mapa juz była i sie nie sprawdzila xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Macie link, przeczytajcie te 55 stron i przestańcie dyskutować na temat dużych map. ---->http://forum.cs-classic.pl/topic/7878-propozycje-odnośnie-serwera/ Tak wybraliście - tak będziecie mieli. Edytowane 16 Października 2014 przez rewoX* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 no dobra rewox ale widzisz że ludzią się nie podoba może usunąć de_dust2002 i nie dawać zadnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Robicie jakieś zamieszanie z tymi mapami ja bym zostawił tylko dd2,nuke,inferno,Tuscan,mirage i to wszystko dziękuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 no dobra rewox ale widzisz że ludzią się nie podoba może usunąć de_dust2002 i nie dawać zadnej Było głosowanie i ludzie wybrali właśnie tą mapę (sam jej nie lubię). Shadow nie będzie co 3 dzień zmieniał map.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To najlepiej będzie usunąć mapę de_dust2002 i zostawić mapcycle jaki jest i nie dodawać już nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzka0993 1 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja dd2002 lubię mapa nie jest taka mała i fajnie się gra... Zaproponował bym dodatkowo cs_assault co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jeżeli jest tyle różnych zdań dotyczących ostatniej mapy, przemyślałem z innymi osobami następujące rozwiązanie: 1) Zostawiamy de_dust2002 na stałe i nie zmieniamy już czegokolwiek odnośnie cyklu. 2) Usuwamy ostatnio wgraną mapę de_dust2002 i pozostaje: de_dust2/inferno/nuke/tuscan/mirage/train. Jutro mogę stworzyć ankietę, która wreszcie określi jak ma wyglądać serwer FFA. Nie widzę innego rozwiązania tej sytuacji, gdyż nigdy nie dogodzi się wszystkim.. dlatego czasem trzeba przejść na kompromis i z czegoś zrezygnować. Prosiłbym o opinie. Ja dd2002 lubię mapa nie jest taka mała i fajnie się gra... Zaproponował bym dodatkowo cs_assault co wy na to?? Mapa typu cs_ nie sprawdzi się na naszym serwerze FFA. Jest ona zbyt mała i przy takiej ilości graczy uniemożliwi prawidłowe wykonywanie celów. Nie wspomnę o kampieniu przy hostach... Odpada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Westwood ma mnostwo zwolennikow jak i przeciwnikow. Dlatego tak dlugo byl usuwany z FFA Przez prawie 5 miesiecy byly dyskusje, choc moim zdaniem bardziej przyciaga niz odrzuca graczy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi