Buzka0993 1 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tu się zgodzę z Damianem, Westwood również fajna mapka... A co do reszty map jak komuś się nie podoba to niech trochę pogra, lepiej pozna i fajnie będzie się grało... Mapy na tym serwie są ogarnięte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tak jak buzka pisał nic nie zmieniac,nie dogodzimy kazdemu,duzo osob na serwerze nie ma konta na forum i będą spiny czemu mapa była zmieniana itd:)A wiecie ma byc bez spiny luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tu się zgodzę z Damianem, Westwood również fajna mapka... A co do reszty map jak komuś się nie podoba to niech trochę pogra, lepiej pozna i fajnie będzie się grało... Mapy na tym serwie są ogarnięte... Wcześniej podałeś cs_assaulta, a teraz twierdzisz byśmy My poznali mapy co są aktualnie na serwerze. Chciałbym Cię poinformować w czym leży problem: Każdy z Nas, ale to wszyscy znają mapy znajdujące się w aktualnym cyklu; de_dust2/de_inferno/de_nuke/de_tuscan/de_mirage/de_train/de_dust2002 Problem leży gdzie indziej.. otóż pierwsze mapki to podstawa: de_dust2/de_inferno/de_nuke następnie typowe mapy esl: de_tuscan/de_mirage/de_train oraz.. coś: de_dust2002 (wcześniej jako "coś" uznawałem de_westwood). W ankiecie został wybrany właśnie west do wyrzucenia, gdyż zgodnie z nią, większość miała dość sięgającego przez całą długość mapy AWP (niektórzy proponowali by je zablokować). Osobiście nie uważam by de_dust2002 był potrzebny, jednakże przypuszczam, że większość graczy lubi tego typu pozycje, by móc zagrać typowe Free for all. Wielu osobom jednak ta mapa nie przypadła do gustu i chcieli by ją usunąć z cyklu.. i właśnie tutaj jest problem. Dla mnie zmiana mapy nie jest problemem, mógłbym ją zmieniać co tydzień.. jednakże co wtedy będzie z graczami? Jak oni to będą widzieć i interpretować? Dzięki temu będzie ich więcej czy jednak duża część zrezygnuje? Wyjścia z całej sytuacji: 1) Zostawiamy de_dust2002 (jak już wspomniałem wcześniej..) 2) Usuwamy całkowicie de_dust2002 i pozostaje cykl: de_dust2/de_inferno/de_nuke/de_tuscan/de_mirage/de_train 3) Będziemy co tydzień-dwa zmieniać ostatnią mapę (zamiast de_dust2002) na inną. Następnie po miesiącu będzie można dać ankietę podsumowująca, która ostatecznie określi siódmą mapę na FFA. Mapy, które na pewno nie zostaną dodane: cs_assault cs_italy cs_office Peace. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jestem za zmianami mapy co 2 tyg. i od razu rzucam propozycję do kolejki: de_russka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja jestem za propozycją nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja jestem za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 numer 2 XD co za różnica zdan xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Proszę zagłosować w tej ankiecie. http://forum.cs-classic.pl/topic/25320-mapcycle-ostateczna-ankieta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudro17 3 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Fajnie ,że nie ma już dd2002 ,niestety gdy grana jest mapa de_hell nie mogę wejść na serwer wiem ,że nie tylko ja mam z tym problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Fajnie ,że nie ma już dd2002 ,niestety gdy grana jest mapa de_hell nie mogę wejść na serwer wiem ,że nie tylko ja mam z tym problem... Czy wyświetla Ci się jakiś komunikat o błędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nie masz jej pobranej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 usuń ja z folderu jak będzie zmiana na de_hell to załaduje Ci się od nowa i powinno śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czy reset ranku jest nadal co 2tyg czy zmienione zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czy reset ranku jest nadal co 2tyg czy zmienione zostało? Resety ranku będą co miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudro17 3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wyskakuje błąd Your map [maps/de_hell.bsp] differs from the server's dodam ,że nie mam tej mapy w folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Spróbuj pobrac mape de_hell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam ten sam bład co kolega wyzej (fudro17) w ogole nie mam takiej mapki w cs ( steam/cstrike itd) to sie powinna samo zainstalowac ;/a tu taka lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 http://cs.gamebanana.com/maps/141855 a ściągnij i wrzuć do folderu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Ta jest wgrana na serwer: http://cs.gamebanana.com/maps/176691 ze względu na to, że podstawowa posiada tylko 19 spawnów. Spróbujcie ją zatem pobrać i wrzucić do folderu z grą. Edytowane 22 Października 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wpierw ja usuncie z foldera a potem pobierzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Usunąłem stary plik wrzuciłem ten od buzki z gamebanana do steamapps/comon/half-life/cstrike/maps i nadal ten problem wyzej co go wymienil fudro17,ma ktos jakies pomysły? juz nie wiem co zrobic zeby ta mapa działała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) czy to na pewno ta sama mapa, jak którą podał Shadow 2 posty wyżej? Edytowane 23 Października 2014 przez ARTEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dalej nie rozumiesz. Usun te mape z foldera i niech Ci z serwera pobierze te wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 polaczekk problem w tym, że nie miał w ogóle mapy w folderze, a wyskakiwał mu błąd o niezgodności z mapą serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0rget. 8 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Proponuje usunąć przezroczyste modele ponieważ czasami są mapy na których można się podsadzić w fajne miejsce a tu się nie da.. zróbcie coś z tym ;*** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi