m0n3 29 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 od grudnia albo od zaraz mozna dac snieg i mape swiateczna jakas moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) od grudnia albo od zaraz mozna dac snieg i mape swiateczna jakas moze? Myślałem nad tym, jednakże obawiam się że pomysł ten wypali wyłącznie na serwerze Only de_dust2, powód? Nie ma map: de_inferno / de_nuke / de_tuscan / de_mirage / de_train typu [_snow] Jedyna mapa, którą znalazłem to de_dust2_snow.... Oczywiście możemy ją zmienić oraz dodać do tego plugin: Winter Environment, który dodaje: - Plugin zmienia dźwięk kroków na taki jak byśmy chodzili po śniegu - Model C4 zmieniony jest losowo na bałwana, choinkę lub prezent - Po podłożeniu paczki odkrywana jest przez 35 sekund muzyka - Pada śnieg Co do darmowego Vipa dla wszystkich graczy... nie wiem.. jeżeli już to wyłącznie w okresie 24.12. - 27.12. choć nie mam zielonego pojęcia jak zniósłby to serwer. Edytowane 21 Listopada 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 co do tej muzyczki to troszku lipa moze byc bo to nie 4fun :/. ale mozna dac ta choinke i granaty jako sniezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) co do tej muzyczki to troszku lipa moze byc bo to nie 4fun :/. ale mozna dac ta choinke i granaty jako sniezki Niestety nie udało mi się znaleźć różnych śnieżek zastępujące poszczególne granaty. Troszkę nie rozumiem podejścia, że muzyka, którą zawsze można wyłączyć jest zarezerwowana na typ serwerów 4fun. Cóż.. jak poczujemy mrozy za oknem i zaczniemy wielkie oczekiwania na Mikołajki stworzę ankietę. Edytowane 21 Listopada 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 ale jeśli chodzi o vipa za darmo to dobry pomysł ale gdzieś tak przez tydzień np: między 22 a 29 grudniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 czy można coś zrobić na mapie fy_pool_day z tym automatem (bronią) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) czy można coś zrobić na mapie fy_pool_day z tym automatem (bronią) ? Nie chce ograniczać graczy, ponieważ nie po to jest broń na mapie by ją blokować @Down Mogę wiedzieć, kto jej zakazał i w jaki sposób? Edytowane 22 Listopada 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 no ale ta broń ogólnie jest zakazana na serwerze a na tej mapce większość graczy ją bierze i to niszczy całą zabawę z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Dgl za darmo i by bylo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Możesz wgrać ten plugin ale tylko 24.11 w czasie świąt a potem byś usunął. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Proponuję urozmaicić vipa. Zauważyłem, że coraz mniej osób go posiada. Można by dodać nowy skin noża, menu wyboru broni na poczatku rundy (np. w tt można kupic m4) w czasie świąt zmienić model vipa na świąteczny i dodać komunikat na say aby zachęcić graczy do kupna vipa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Ale zrobić kilka skinow vipa do wyboru.a możliwość kupienia broni terrorystow w CT i na odwrót wydaje się byc ciekawa. Edytowane 23 Listopada 2014 przez Irestaf/gimbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Moją następną propozycją jest to aby przywrócić dawne top3 vip. To z pewnością przyciągnie więcej graczy na serwer, a tych obecnych zachęci do częstszego grania ... bo w końcu darmowy vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 To tez jest dobry pomysl ,ale ostatnio zauwazylem liczne resety rankow. trzeba by bylo podać wstępną datę zaczecia i zakończenia tego konkursu i wtedy nagrodzic top3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ami 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jestem za rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Server FFA ma wymuszanie ex_interp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nowe modele dla Vipów: Model postaci/m4/ak/awp/kosa muszą zostać omówione z -_-. W środę da mi znać. 2. Możliwość kupienia m4 dla TT odpada całkowicie. Nie widzę potrzeby dodawania innych broni Vipom, którzy i tak mają bardzo dużo pieniędzy i bez przeszkód kupują eq dla innych. 3. Staram się uporać z tymi resetami ranku, ponieważ nie widzę aktualnie sensu wprowadzać dla /top3 Vipa, jeśli są niewyjaśnione kwestie. 4. Tak, serwer FFA wymusza interp. / Aktualizacja 24.11. Jako, że zaczynają się już promocje w sklepach i w niektórych miejscowościach pada śnieg, to postanowiłem troszkę wcześniej wprowadzić świąteczną atmosferę. De_dust2 została zastąpiona mapą de_dust2_snow Dźwięk chodzenia na mapie de_dust2_snow został zmieniony (shift został naprawiony) Paka przybiera postać trzech różnych modeli: prezentu, choinki i bałwana. Granaty mają formę śnieżek (jeżeli pragniecie obwódki samego granatu, bo uważacie że są za małe lub kolorowy ogon (czerwony-he, zielony-smoke, srebrny-mleko napiszcie w propozycjach). Zostały wgrane nowe, świąteczne już roundsoundy. Inna muzyka towarzyszy przy zaplantowaniu c4. Śnieg pada na każdej mapie typu de_ Mapa de_dust2_mini została zastąpiona: cs_deagle5. Edytowane 24 Listopada 2014 przez S}{aDoW 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapucynek;O 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) witam . Chcę Usunąc Z mapcyle Mape Nuke i Dodaj zamiast niej jakas mapke która wybiarą gracze Lub Poprostu usunac mapcyle i wgrac gdzies z 10-15 map tylko takich typu esl. kilka moze byc zwyczajnych Ale decyzja nalezy do administracji Oczywiscie tu Chodzi jak jest duzo Graczy Co Do propozycji powyzej Kolegi. Na Tak wszystko sie kojazy ze swietami . Fajne pomysly Pozdrawiam D2 | Kalina . i Proszę o pozytywne rozpatrzenie Edytowane 24 Listopada 2014 przez Kapucynek;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 @up Gdybyś chciał nam pomóc z propozycjami to byś pewnie przeczytał parę stron wstecz. Dowiedziałbyś się, że na razie żadnych zmian w mapach nie będzie jak również wiedziałbyś, że ten "kolega" to opiekun serwera i nie podał propozycji tylko zmiany,które wprowadził 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Testowałem te granaty i faktycznie przydały by się jakieś oznaczniki, który jest który, bo trudno odróżnić. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Irestaf/gimbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapucynek;O 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 @up wiem ze to opiekun. przyznam ze nie zauwazylem stron wczesniej . nie spojzalem przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapucynek;O 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 chcialbym dac inna propozycje z powodu tamtej nietrafionej : Wgrac czapki mikolaja na swieta . pod komenda /czapka wkladasz lub zdejmujesz czapke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jeszcze jedna uwaga. Jak jest podłożona bomba to gra jakaś muzyka, a gdy runda się kończy, również zaczyna grac inna i się na siebie nakładają.Trzeba by też to było zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Testowałem te granaty i faktycznie przydały by się jakieś oznaczniki, który jest który, bo trudno odróżnić. 1. Model granatów jest jednakowy, dlatego jedyną możliwością jest włączenie obwódki, która pojawia się przy rzucaniu granatu. Wyglądało to dość nienaturalnie, stąd postanowiłem to usunąć. Jak wrócę, postaram się zmienić cvary dla samej próby. chcialbym dac inna propozycje z powodu tamtej nietrafionej : Wgrac czapki mikolaja na swieta . pod komenda /czapka wkladasz lub zdejmujesz czapke. Nieuważam by czapki były dobrym pomysłem, szczególnie jeśli posiadałby ją każdy. Mam zamiar zmienić model Vipa oraz niektóre jego modele broni, stąd czy warto obciążać serwer komendą /czapki i się w to bawić.. zmienimy wtedy serwer na typ 4Fun, a nie o to mi raczej chodzi. Według mnie jest to już zbędny dodatek. Ewentualnie, czapki mogę dodać dopiero na święta: 24.12 - 27.12. Jeszcze jedna uwaga. Jak jest podłożona bomba to gra jakaś muzyka, a gdy runda się kończy, również zaczyna grac inna i się na siebie nakładają.Trzeba by też to było zmienić. Zauważyłem, że po wybuchu paki muzyka ta się wyłącza i serwer przechodzi do odtwarzania czystego roundsound'u. Postaram się to poprawić dziś wieczorem. Stwierdzam, że te wszelkie zmiany były wprowadzane na spontanie, ponieważ byłem ciekaw Waszej reakcji...bo jak każdy wie, śnieg zawsze zaskakuje kierowców Edytowane 24 Listopada 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi