Jaskier 443 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam wynikła pewna dziwna sytuacja. Siedzę na steamie i pisze z graczem Haze. Po chwili chce wejść na serwer ODD2 i wyskakuje mi komunikat [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mi [AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : 31.61.138.73. Nie wiem skąd ten ban i prosiłbym o wytłumaczenie dlaczego go mam Pozdrawiam Jaskier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Twój nick ? Jaskier ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A ty masz zmienne ip ? Jeśli tak to spróbuj zresetować ruter i napisz czy dalej masz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No właśnie mam stałe IP. Od 4 miesięcy gram tu i jak wchodziłem na stronę amx to pisało jesteś czysty, a dziś zbanowany P.S Gram tylko na nicku Jaskier ewentualnie jak sprawdzam cziterów mam Roche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/search.php Tutaj masz wszystkie moje bany. Ja nie dałem bana żadnemu graczowi z nickiem :Jaskier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 miko po co ty wgl sie wypowiadasz? juz poleciał raport dla cb. Jaskier oki to odbanuje to ip, bo innego rozwiązania nie ma abyś grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi