Grzywka 31 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Nick: Grzywka Powód rezygnacji: Szkoła Coś od siebie: Zostanę na tej serwerowni tylko nie będę sprawował takiej zaszczytnej funkcji bo po prostu nie będę miał czasu, mieszkam poza domem a w soboty mecze i nie ma kiedy spełnić wymagania admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 kolejny odchodzi ale w ciągu 2 tygodni będzie tych rezygnacji więcej no szkoda ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Szkoda ze odchodzisz. Milej nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 szczerze?to tutaj sie wszyscy posypia,ja tez juz nie mam tyle czasu co w wakacje jak jeszcze mi dowalą szkołe na po południe to juz przerąbane bede miec;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Szkoda, że odchodzisz, ale życzę ci miłej i owocnej nauki i mam nadzieję, że kontakt nam się nie urwie. <3 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Szkoda no-lifie Powodzenia w życiu prywatnym wpadaj na ts i bf2 czasem. PS: Admin odebrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 powodzenia w życiu prywatnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Cóż.. szkoła ważniejsza ponad wszystko Wiele osób będzie mieć ten problem. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi