Ilonez 779 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zauważyłam, że dużo osób często zapomina w skargach podawać IP/SID winowajcy, więc może dodać taki punkt do wzoru skargi albo chociaż przypomnienie pod spodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Popieram. Nie raz zauważyłem jaki -_- pisałeś do gracza składającego skargę o IP/SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Też jestem za dodaniem tego punktu. Często skutkiem skargi powinien być ban, a użytkownicy zapominają podawać ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Opiekunowie serwera moga zmienic sobie wzor na wlasne potrzeby Wystarczy edytowac wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi