KoxQik. 8 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam serdecznie. Proszę was o ocene wtopienia renderu. Po dlugiej przerwie chcialem sobie cos przypomniec w PSie - stare czasy, dlatego tez prosze was o ocene , czy moja praca ma rece i nogi. Zajelo mi to doslownie 10 minut. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 dla mnie ma rece i nogi Ładnie wtopiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iCennY 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mi się to podoba, ma ręce i nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 ładnie wtopiony , ma nogi i ręce . Podoba mi się straaasznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoxQik. 8 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dziekuje bardzo za oceny . W takim razie wiem ze moge sie bawic dalej i poki co metody nie musze zmieniac, a mimo takiego czasu jeszcze cos pamietam . Moze wyobraznia lepsza... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamemaniac 0 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dobrze jest Czekamy na coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoxQik. 8 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Prosze. Jednak nie jestem pewien napisu . Dosc szybko to zrobilem, bo samo tlo moze z 15 minut, jednak z napisem sie meczylem, bo nie chcialem kopiowac, a zrobic cos swojego ;p Zapisalem w PSD, wiec jak macie pomysly to piszcie ;D A tu cos takiego ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 da druga fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ogolnie prace ładne. Bardzo fajny efekt z tym cieniem. Tylko wlasnie ten napis. Mi sie wydaje , ze bez niego byłoby o wiele lepiej. I nie potrzebnie ta ramka czerwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Zajebiscie wyglada; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Na tej pierwszej pracy jest bardzo pusto. Ale tak to dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napaleni Jak Zydzi # 0 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dobre prace 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NeQu. 8 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Dobre 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Zauważyłem bardzo fajny efekt. Łap like ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi