pociskator 1 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Pare minut temu zakładalem temat bo dostałem ssy od Haze, wrzucone, sprawdzone, czyste, napisane "odbanowany" wbijam na serwer wyskakuje mi takie coś, czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć ?? bo nie ogarniam tego. Pozdrawiam ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : pociskator .==== Admin : O.S.D.I==== Powod Bana : WH==== Wygasa : Nigdy ( od 09/01/2014 - 13 : 31 : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=76821 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 hmmm czekamy na O.S.D.I jak nie poda demka będzie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociskator 1 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 To sobie pewnie poczekam, jak admini w ogóle nie wchodzą na forum jak robią ssy czy banują .. no ale nic. jak trzeba to trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Admin ma czas do 24h więc aż tak długo to nie jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Brak demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi