Omega* 2 077 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 W tym temacie będą zamieszczane filmy z gry Fifa 15. Co nowego? Spektakularna oprawa graficzna: Emocje i dramaturgia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Chyba będę kupywal grafika Zajebista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Chyba będę kupywal grafika ZajebistaKupował Ciekawe kiedy skończą z ta FIFA, bo ciągnie juz tak od kilkunastu dobrych lat. Grafika nie zachwyca, wiec w sumie nie wiem co zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kupował Ciekawe kiedy skończą z ta FIFA, bo ciągnie juz tak od kilkunastu dobrych lat. Grafika nie zachwyca, wiec w sumie nie wiem co zmieniają Dlatego wolę grać w FIFA World - aktualizacje są, więcej do życia nie potrzeba B| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Zmieniaja tylko sklady i motyw ekranu od 12 grafa triki to samo ale i tak napewno zakupie na xbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Shadow jesli ktos kocha piłke nozna to dla niego nie wazne jest czy cos sie zmienia w fifie:Dwazne sa emocje,nie tylko składy sie zmieniaja,lecz stroje boiska efekty graficzne itd,zauwazmy ze w fifie 13 lub 14 nie było ze jak sie strzeli goli to siatka idzie do gory:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Bardzo dużo się zmieniło. Ja już zakupiłem Fifa dostępna będzie 25.09.14 Więcej na temat fify 15 znajdziesz właśnie w tym dziale Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi