Black Killer 0 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam. Mój problem polega na tym że, nie slysze graczy gdy rozmawiają przez mikro ani nie widze nicku po prawej stronie :/ Dodam jeszcze że próbowałem zmienic rozdzielczosc i pomoglo na jakis czas. Na innych cs jest inaczej a bardzomi zależy na tym ktorego pobrałem z forum.cs-classic.pl Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Pierwszą możliwością jest reinstalacja cs'a. Kolejna możliwość to zresetowanie internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Killer 0 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A jak zresetowac internet? bo reinstalowalem juz chyba 3 razy :/ Juz wiem zmienilem rozdzielczosc i narazie dziala ale po jakims czasie musze robic to samo boo przestaje dzialac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Wylacz router i wlacz albo resetuj go bo ja u sb mogę przyciskem resetowac ;D nigdy tak nie mialem ale możesz sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 zainstaluj innego patcha , a najbardziej polecam kupic steam z cs ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 problem najprawdopodobnie zostal rozwiazany - jezeli problem nadal tkwi to zglos sie do mnie o otworzenie tego tematu / zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi