Ilonez 779 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nick: Ilonez Powód: popsułam monitor, a na laptopie zbyt laguje żeby grać w cs Czas nieobecności: od paru dni do tygodnia myślę Coś od siebie: :turtle: :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ok, wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nieee :C. Też mam pęknięty monitor i gram ^^. Wróc szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Szybko Wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi