Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Proszę o czytanie Recenzji na czarnym skinie. Siemanko, cześć i czołem! Z tej strony Mazowiecki Marcin, osoba która posiada dla Was grę, która zanikła w okresie chwały gier z serii "Call of Duty". Postanowiłem więc ją "odkopać" i ukazać coś co utkwi Wam na zawsze w pamięci (jestem tego w 100% pewny) . Jest to jedna z "najlepszych gier" w historii First Person Shooter.To by było tyle na początek. Już widzę Wasze zaciekawione twarze z pytaniem: A cóż to jest za gra?Przedstawiam Wam "Commandos Strike Force" Gra opowiada o losach trzech najlepszych komandosów II wojny światowej, którzy dokonali niemożliwego.SNAJPER, SZPIEG i KOMANDOS.Każdą z tych postaci możemy oczywiście zagrać. Warto dodać, że każda postać ma swoje unikalne zdolności i oczywiście własną linię fabularną.Przedstawię Wam krótko jedną z postaci (nie chcę tu spoilerować, dlatego pokażę tylko jedną).Będzie to: SNAJPERSnajper to osoba, która potrafi ustrzelić muchę z dwustu metrów.Świetnie wyszkolony jest idealną maszyną do zabijania.W grze tej może nawet pływać co daje dodatkowy plus do realizmu.Szuka zawsze świetnej pozycji do oddania strzału, zawsze celnego.Jak mówi snajperska dewiza: "Jeden strzał, jeden trup"Jako snajper będziemy mordować Niemców "po cichutku", bądź z oddali.Wysadzanie ważnych celów również należy do zadań snajpera.Przykładowy screen z gry. Tu akurat mamy widok z oczu snajpera.Powiem szczerze, patrząc na datę wydania gry, czyli 17 marca 2006 roku na świecie i 23 marca w Polsce, to śmiało mogę stwierdzić iż grafika wygląda rewelacyjnie. Chociaż to nie grafika jest tu kluczową zaletą. Tą zaletą jest grywalność, a grywalność jest świetna. Przekonacie się o tym sami grając innymi postaciami.Misje: Misji mamy 14 a ich ukończenie "przy dobrych wiatrach" zajmie ok 20 godzin.Przejdźmy do wymagań sprzętowych.Ruszy na "tosterze" zapewniam.Na koniec tej krótkiej recenzji chciałbym gorąco zachęcić i powiedzieć, że grzechem byłoby nie zagrać.Lubisz FPSy? Lubisz skradanki? Lubisz rozwałkę? Dla każdego coś się znajdzie.Zapraszam.Tutaj pokażę Wam jeszcze króciutki trailer Pozdrawiam, Mazowiecki Marcin! 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 fajna grafika xd lajk leci xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ma MP czy tylko SP ? Fajna recenzja Ściągnę może kiedyś z neta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Pewnie, że jest MP. Ale po tylu latach czy ktoś gra, to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 606 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ciekawa gierka ;]. Opis spoko. like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Grafika nawet nieco podobna do wspanialego CODA 1. Sprawdze jak znajde chwile, bo mimo ze gralem w dziesiatki wojennych fps'ow to o tej grze nie slyszalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Więcej, więcej, więcej... tych recenzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi