SereG 27 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 1. Nick: Haq~2. Imię: Kamil3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7-8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Mam mikrofon, ale wejście w kompie jest wyrwane. Jak naprawie to tak.6. Składka(Tak/Nie): Jak będzie mocno potrzebne to tak.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Haq~/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Kamil. Parę miesięcy temu skończyłem 15 lat i właśnie zacząłem 3 klasę gimnazjum. Pochodzę z niewielkiej wioski niedaleko Białegostoku. Wioska jest niewielka ale mamy tu dużo atrakcji. Jest technikum, nowe boiska, korty tenisowe, stadnina koni i właśnie budują miejsce wypoczynkowe. Często z kolegami korzystam z boisk. Gdy jest słaba pogoda to spędzam większość czasu przed komputerem lub telewizorem, a jak ładna to zależy od chęci wyjścia z domu. To już chyba wszystko. Chcę zostać adminem, ponieważ na serwerze nie zawsze jest admin, a ja chcę pomóc w utrzymaniu "porządku" na serwerze.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:110592810. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Około 2-4h. Zależy ile mam nauki.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze: od 16 do 23 z przerwami. W weekend zależy czy jestem w domu w dzień. Wieczorem praktycznie zawsze 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Około 5-6 lat z przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak.Zwolniło się jedno miejsce. Rekrutacja jest on. Rozmawiałem z Soot'em.Vernon szkoda, że jak gram to często niema admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Rekrutacja jest off, zgłoś się gdy bedzie otwarta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 na nie poniewasz rekrutacja jest off 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 po 1 rekrutacja jest off po 2 nie widuje cie zbyt czesto, chyba ze sie mijamy a po 3 w tych godzinach ktorys mozesz grac to graja inni admini 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 To znaczy zawsze ktoś tam na serwerze jest, ty nie grywasz zbyt często, no ale można by ci dać szansę. Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Po 1 mało widać cię na serwie a po 2 rekrutacja jest off wiec sam wiesz ... Pozdrawiam Cwaniaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus123 13 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jesteś ogarniętą osobą ale jest rekrutacja off więc przykro mi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ogarnieta osoba, dość często go widuje na serwerze nie wiem gdzie wy macie oczy ale ok... A on ma rację bo czasami jak wbijam na serwer ludzie mówią że admina zadnego od godziny nie ma, także jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiller123 5 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jeśli rekrutacja byla by ON wydaje mi się ze powinien on dostac admina czesto go widac na serwie i wydaje sie ogarniety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pisz na Pw/GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi