S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siema Przestawiam moje dwie prace które robiłem minimum 30min Więc proszę o ocenę obu !! 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ja bym do tego dodała inne tło , bardziej wtopic postac , jakis jeszcze fajny efekt czy cos dodac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 niezlyLOL., wiem ale ja dopiero zaczynam W porównując do poprzednich prac to te są nie najgorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Mi się podobają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dodaj jakiś render a będzie o niebo lepiej. :)Też robiłem słabsze pracę na początku ale człowiek uczy się na własnych błędach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Washi, Trzeba to umieć ale się nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Na jakim programie pracujesz?Pracę oceniam 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Twoje prace obydwie oceniam 6/10 , a mowisz tez ze te prace robiles minimum 30 min, jak dasz mi render , tlo , i te kuleczki , to ja ci zrobie to samo w 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie są zbyt dobre, mogłeś użyć innego tła. Nie podobają mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 aLyw0w. może zrobisz w 5 minut max ale ty to ogarniasz a ja zaczynam i to powoli :-D Extreme tak wiem ze tło co do 1 mogło być niebieskie a w 2 jasno brązowawe coś w te stronę i każdy ma inne gusta dla mie ocena 6/10 zadowala i to bardzo :-D [ Dodano: 2013-01-05, 10:00 ] Ja Dalej będę tu dodawał prace Tym razem mam aż cztery prace 1 2 Rożnica jest w tym ze ma ramkę 2 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi