ShaD 2 254 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam, chciałbym zaproponować pewien pomysł dotyczący Naszego Kącika redaktorskiego, choć bardziej będzie On dotyczył redaktorów. Piszę ten temat tutaj, ponieważ propozycja ta nie dotyczy spraw forum, a postrzegania Nas - redaktorów w oku innych użytkowników. Jak wiecie, Arioch nie przeprowadza wywiadów, a głównie zajmuje się recenzjami filmów, natomiast ja nie tworzę opisów gier, lecz bardziej zajmuję się wywiadami lub nowinkami elektronicznymi, stąd wymyśliłem, by w tym temacie, który jest o charakterze informacyjnym: http://forum.cs-classic.pl/topic/22518-kontakt-do-redaktor%C3%B3w/ dopisać do każdego użytkownika, subforum, którym się głównie zajmuje. Wyglądało by to prawdopodobnie tak: [Nick] | [subforum] Arioch | Recenzje filmów S}{aDoW | Wywiady Myślę, że będzie to jasno pokazywać, kogo jeszcze potrzebujemy do grona redaktorskiego, oraz kogo Nam brakuje. Prosiłbym o wypowiedzenie się czy, mój pomysł jest dobry i czy powinien zostać zrealizowany. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Pomysł dobry. Będzie mniejszy chaos. Nie zapomnij o redaktorach od anime Jak bedziesz pisał to możesz dodać że ogarnę również dział z grami bo się syf zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Shad, jak zawsze wszystko perfekcyjnie zaplanowane xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi