Luffy 103 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nick: Luffy Powód:Szkoła ;/ Wczesne wstawanie, teraz mi rozszerzenie doszło, po szkole padnięty najczęściej idę spać, a wieczorem się uczyć będzie trzeba Czas nieobecności:głównie dni robocze Coś od siebie:Święta, dni wolne będę normalnie grał, w ciągu tygodnia też, lecz mniej niż dotychczas. Maksymalnie 1-2 godzina dziennie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Luffy kłamie bo to mój ziomeg, będzie grał mixy i na ffa ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Rozumiem, popieram, choć żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 No i dobrze jednego leszcza mniej xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Makler, nie nabijaj postów bo juz nie będziesz mial wiecej lajków od postów XD mam 669, przypadeg?! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ajmi mendo sam jesteś leszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Każdy tak mówi, a po miesiącu każdy gra nomrlanie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi