Eyafiafiayoakul 0 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witajcie,prawie co chwilę podczas przeglądania działów/tematów wyskakuje mi taki SQL Error: czy wina leży po mojej stronie, że tak się dzieje? (jeśli tak to proszę o pomoc), czy może po stronie forum jest coś nie halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 jeśli takie coś się pokaże to odśwież stronę i wszystko będzie dobrze działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 jeśli takie coś się pokaże to odśwież stronę i wszystko będzie dobrze działać tak jak up mowi tez tak mam ref strony i juz po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 no ale nie powinno tak byc i przydałoby się coś z tym zrobic ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Trzeba coś z tym zrobić bo ostanio zauważyłem że coraz częściej się tag dzieje ;c Raz nawet jakieś 2 błędy na raz wyskoczyły ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyafiafiayoakul 0 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 jak odświeżam to ponownie pokazuje się ten błąd, fakt czasami pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 tez mam ten kłopot;/ale daje odswiez i pomaga nie zawsze ale gdy poklikam jak debil odswiez to jest git:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja też to mam. Najczęściej po 1 odświeżeniu pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Irytujący problem, gdy ktos ma słabszego neta i czeka na załadowanie strony 3min i wyskakuje ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Forum w poniedziałek będzie przenoszone, wiec ten problem powinien zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi