bocimy 34 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nick: Antonio MatecznyLink do SSów: -------------------Wycinek z konsoli(bez IP)*: ----------------Serwer: FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRRanT 4 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ty nie jestes Antonio .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek 7 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Taki 1 Koleś Antonio Mateczny podszywał się podemnie i Ja dostałem bane od Luffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRRanT 4 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Poza tym pomysle logiczne jezeli Antonio ma haslo na vipa to jak ktos mialby sie pod niego podszyc ? chyba koles ktory nie ma vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 No i co mam Ci powiedzieć? Warrant mi mówił, że się podszywasz i że z prawdziwym "Antonim" gada na skype/ts, więc zbanowałem Ciebie. Teraz z kolei Polaczek mi mówi, że pisze z ''Antonim'' na fb i gra jego podszywka, więc 2 osoby dostały ode mnie perma za podszywke. Ban był z powodem "wyjaśnij na forum", więc niech dwóch zbanowanych to między sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek 7 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dziekuje ci Luffy Przyjacielu Ze to nie ja podszywka tylko tamten co wcześniej go zbanowałeś De_Train Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRRanT 4 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ale ten prawdziwy to boniek , nie ten co zrobil ten post ten co dostal na nuke to jest prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek 7 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 To Luffy Warrant zemną gada na skype to ja Antonio Mateczny Który ma vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Sprawdźcie daty utworzenia kont ludzie. Chcecie na skype? ZAPRASZAM ADMINI DODAJCIE MNIE NICK: Naradon Mój facebook: Antonio Mateczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek 7 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dziwnę ok ale ja prawdziwy a ten co dostał bane na De_Train to podszywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 zróbmy konferencje na skype ziomeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi