meteeor96 1 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Nick: [sT]` MeteorLink do SSów: http://www72.zippyshare.com/v/61455155/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : [sT]` Meteor ==== Admin : Dolar ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 09/06/2014 - 10 : 57 : Serwer: #2[FFA][MAPCYCLE] Cs-Classic.pl | pukawka.pl Link do bana: amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78219Proszę o szybkie UB. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 o ub to zapomnij masz anty ss jak bede mial czas wieczorem opisze demko ,moze teraz mi sie uda. ub team nie dawajcie mo ub poki demka nie rozpisze> niewiem czy nawet trzeba rozpisac demko bo na ss widac ze pod czas ss wlaczyl nie dozwolony przycisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 czekamy na demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteeor96 1 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No wstaw to demko. Jestem ciekawy bo masz fajne dygresje dotyczące mojej gry. Z anty ss jeszcze się nie spotkałem. Tylko zrób to jak najszybciej możesz bo chciałbym jeszcze pograć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Troche demko krotkie ,zeby opisac nic specjalnego nie widac, oprocz tego ,ze troche jezdzi po scianach jak chcecie to dajcie ub ale dla mnie ma anty ss widac na screenach ze uzyl dziwnego przycisku w czasie ss ciekawe dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Anty ss nie działa tak że podczas ss sam naciska "dziwny przycisk" XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 demko za krótkie. Brak dowodów leci ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi