zetka 12 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Długo zastanawiałem się dlaczego niema roundsound'ów bardzo by się fajnie grało gdyby były więc mam propozycje odnośnie piosenek według mnie to wszyscy słuchają Dance,Rap I techno(Czy coś takiego nie gustuje ) więc prosił bym jak oczywiście H@ się na to zgodzi aby zamieszczać propozycje piosenek.I jeszcze trzeba znaleźć człowieka co się zna na obróbce. Oto moja propozycja : K2 ft. Buka - 1 moment (official video) prod. Subbassa Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoRniK. 5 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jestem za tym pomysłem , tylko oby nie rap ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Była już ankieta czy mają być rs czy radio i wygrało radio :v, tam są wszystkie gatunki co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 zetka było głosowanie i wygrało radio. Póki co zmian nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi