Mati. 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Proponuje odbugować limit paki, ponieważ najmniejszy czas może to być 00:11, a niektóre mapy są łatwe, jak deathrun_2010.Proponuje zresetować wszystkie rekordy także, czasu, jak i vMaxu. Kto jest za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard2k 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jestem ZA!Mape dr_2010 przechodze w 6sek i nigdy rekordu nie moge ustanowic-.-Tylko zeby lvl nie zresetowali chociaz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Na Tak. Świetny pomysł, tylko tak jak wyżej napisali nie resetujcie lvli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Też się zgadzam bo nie można pobić rekordu tak jak tu mówią wiec zmienicie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 za ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk;) 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jestem Za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Najlepiej to byłoby tamta kolejkę co była zrobić ponieważ ta sie buguje kto za tamtą niech pisze i stawia browce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dobra dodam to co było wcześniej,w piątek dodam to co napisałes i to co miałobyć w wersji V3(to co uda mi się zrobić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja jestem za tym żeby zmniejszyć czas paki ale tez pomyślałem nad pomysłem respawna za np 8000.. . albo zrobic jakies monety i za te monety kupowac respawn monety byly by np za zabicie tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Tak samo, za! powody up ! :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Również jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi