KodeX22 3 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : KodeX ==== Zbanowane IP : 83.8.203.69 ==== Admin : Have a nice day ! ^_^ ==== Powod Bana : soft ==== Wygasa : Nigdy ( od 09/06/2014 - 17 : 57 : Opis sytuacji: admin wskazany powyżej wstawia mi bany chyba tylko dlatego ze go zabiłem bo innego wytłumaczenia nie ma ! Admin grał był nie widoczny nie wiem czy to klasa czy item bo na tym serwerze jestem nowy . Chciał bym powiedziec ze każdą postac widac nawet tą nie widoczna ponieważ widac cień podczas biegu po ziemi . Admin nie ma prawa wstawiac bana gdy nie ma 100 % pewności słuszności bana . Gram w cs już 4 lata byłem adminem na 2 serwerach w ciągu tych 4 lat zawsze byłem adminem i nie spotkałem się z takim czymś ze na serwerze nie ma admina praktycznie wcale a jak teraz był to dostałem bana za coś czego nie używam. Proszę o UB i o wyciągnięcie konsekwencji dla tego admina. Nie powinno byc takich sytuacji szanujmy się nawzajem ! Pozdrawiam KodeX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 admin ma 24h na wstawienie i rozpisanie demka inaczej będzie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi