Shanell 1 787 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Imię: Ada Wiek: 19 lat Kontakt: pw na forum/GG Twój nick na TS3: Shanell. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem często na teamspeak'u i znam się na jego prowadzeniu. Większość użytkowników widzi, że jestem i myślę, że sobie poradzę, bo uważam że z tworzeniem kanałów i innych podstawowych rzeczy nie mam problemu. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Myślę, że porządna 8 wystarczy. Ile czasu spędzasz na TS3: Różnie wszystko zależy kiedy mam czas, a teraz mam go bardzo dużo. ale przesiaduje głównie po południu kiedy jest największy ruch. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8-9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Miałam okazję być administratorem kilkakrotnie na innych serwerach ts'a . Posiadam wiedzę podstawową na jego temat. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Nawet kobieta przechodzi mutację, ale tak. ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Zdecydowanie na tak ;> Często u mnie na kanale są niezarejestrowane osoby i trzeba czekać na jakiegoś admina. Przyda się pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Na tak, miła, koleżeńska, zachowuje kulturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jestem na tak . Pomaga innym, szybko się dogaduje z użytkownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwertyy 1 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Widziałem cię kilka razy Na ts Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 zgłoś się po admina na tsie, ale raczej do karola bo mnie praktycznie teraz nie ma (praca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi